Ταινίες στην τηλεόραση (29/12): «Ο σκοτεινός ιππότης», «Maleficent», «Οι γαμπροί της ευτυχίας»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τετάρτη (29/12).

Ταινίες στην τηλεόραση (29/12): «Ο σκοτεινός ιππότης», «Maleficent», «Οι γαμπροί της ευτυχίας»

Στις 22:30 το Mega θα προβάλει την ελληνική ταινία «Οι γαμπροί της Ευτυχίας». Ένας μεσόκοπος κρεατέμπορας, ο Βαγγέλης, πασχίζει να παντρέψει την κακάσχημη γεροντοκόρη αδελφή του, Ευτυχία, με τον υπάλληλό του Κλεομένη, ώστε να μπορέσει κι αυτός με τη σειρά του, επιτέλους, να πάρει τη Λίνα, με την οποία είναι αρραβωνιασμένος οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Όμως, το χέρι της Ευτυχίας διεκδικεί και ένας παράξενος τύπος, ο Κούλης, που δεν έχει δει ποτέ του τη γεροντοκόρη, αλλά έχει πληροφορηθεί πως είναι κάτοχος 120.000 λιρών, θέλοντας μ’ αυτόν το γάμο να κάνει την τύχη του.

Έτος: 1962

Διάρκεια: 70 λεπτά

Σκηνοθεσία: Σωκράτης Καψάσκης

Παίζουν: Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Ρίζος, Έλσα Ρίζου, Πόπη Λάζου, Γιώργος Τσιτσόπουλος

Στις 22:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Maleficent». Η Maleficent και η βαφτιστήρα της Aurora αρχίζουν να αμφισβητούν τους σύνθετους δεσμούς που τις δένουν καθώς οι δρόμοι τους χωρίζουν από επικείμενους γάμους, απρόσμενους συμμάχους και νέες σκοτεινές δυνάμεις που εμφανίζονται στο Βασίλειο.

Ο επικείμενος γάμος της Aurora με τον πρίγκιπα Φίλιππο είναι αιτία για γιορτή για το Βασίλειο των Ulstead και των γειτόνων Moors, αφού ο γάμος θα φέρει κοντά τους δύο κόσμους. Όταν ένας καινούργιος επισκέπτης θα συστήσει έναν παντοδύναμο νέο εχθρό που δεν υπολόγιζαν, η Maleficent και η Aurora θα χωριστούν, συμμετέχοντας σε έναν Μεγάλο Πόλεμο, που θα δοκιμάσει την αφοσίωση τους και θα τις κάνει να αναρωτηθούν αν είναι στ’ αλήθεια οικογένεια.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 97 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιοακίμ Ρένινγκ

Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Ελ Φάνινγκ, Χάρις Ντίκινσον, Μισέλ Φάιφερ, Σαμ Ράιλι, Τζούνο Τεμπλ, Τσούετελ Ετζίοφορ

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ταινία «Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή». Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε, που ο Μπάτμαν εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Ξαφνικά, στη συνείδηση του κόσμου θεωρήθηκε από ήρωας, φυγάς. Έχοντας κατηγορηθεί για το θάνατο του εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, ο Σκοτεινός Ιππότης θυσίασε τα πάντα για αυτό, που ο ίδιος και ο επίτροπος Γκόρντον, ήλπιζαν ότι ήταν καλύτερο για το κοινό καλό.

Για ένα διάστημα η εγκληματική δραστηριότητα μειώθηκε δραστικά στην Γκόθαμ Σίτι, και πολλοί πίστεψαν ότι αυτό οφειλόταν στο Νόμο, που είχε εισάγει ο Ντεντ. Όμως, όλα θα αλλάξουν με την άφιξη μιας παμπόνηρης διαρρήκτη, η οποία διαθέτει μυστηριώδη ατζέντα. Πολύ πιο επικίνδυνη όμως, είναι η εμφάνιση του Μπέιν, ενός τρομοκράτη, του οποίου τα αδίστακτα σχέδια για την Γκόθαμ Σίτι ωθούν τον Μπρους να βγει από την αυτοεξορία του.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 160 λεπτά

Παίζουν: Μαριόν Κοτιγιάρ, Μάικλ Κέιν, Κρίστιαν Μπέιλ, Τομ Χάρντι, Γκάρι Όλντμαν, Μόργκαν Φρίμαν, Μάθιου Μοντίν, Αν Χάθαγουεϊ, Τζόσεφ Γκόρντον Λεβίτ

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν.