Ταινίες στην τηλεόραση (28/12): «Τιτανικός», «Sex and the city», «Ο μονομάχος»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (28/12). 

Ταινίες στην τηλεόραση (28/12): «Τιτανικός», «Sex and the city», «Ο μονομάχος»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Τιτανικός». Η ερωτική ιστορία του Τζακ και της Ρόουζ, δύο νέων από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, που συναντιούνται και ερωτεύονται πάνω στον θρυλικό «Τιτανικό», το υπερωκεάνιο, που βυθίστηκε στις 14 Απριλίου 1912.

84 χρόνια μετά το ιστορικό ναυάγιο του «Τιτανικού» και με αφορμή μια νέα έρευνα για τον εντοπισμό ενός πολύτιμου μπλε διαμαντιού, η εκατοντάχρονη Ρόουζ διηγείται τη συγκλονιστική ιστορία της, που ξεκίνησε στις 10 Απριλίου 1912, όταν επιβιβάστηκε στον «Τιτανικό» μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες της πρώτης θέσης, τη μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της.

Την ίδια ώρα, ο Τζακ, ένας νεαρός τυχοδιώκτης, κερδίζει σε μια παρτίδα πόκερ ένα εισιτήριο για την τρίτη θέση στο παρθενικό ταξίδι του «Τιτανικού». Οι ζωές της Ρόουζ και του Τζακ διασταυρώνονται τυχαία στο κατάστρωμα του επιβλητικού «Τιτανικού» και ένας παθιασμένος έρωτας γεννιέται. Η τραγωδία, που θα ακολουθήσει, θα τον μετατρέψει σε μια συγκλονιστική μάχη για επιβίωση.

Έτος: 1997

Διάρκεια: 180 λεπτά

Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Βίκτορ Γκάρμπερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Κάθι Μπέιτς, Γκλόρια Στιούαρτ, Μπίλι Ζέιν, Μπιλ Πάξτον

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κάμερον

Στις 22:30 ο Αlpha θα δείξει την ταινία «Sex and the city». Η Κάρι περπατά μέσα στις λεωφόρους του Μανχάταν και αναλογίζεται το δρόμο που πήρε η ζωή, τόσο η δική της όσο και των φιλενάδων της, Σαμάνθας, Σάρλοτ και Μιράντας. Η ίδια είναι πλέον σε σχέση με τον Mr. Big και το τελευταίο διάστημα βλέπουν διαμερίσματα μέσα στην πόλη, για να συζήσουν.

Σύντομα, όμως αυτό θα μετατραπεί σε… πρόταση γάμου, που θα βάλει την Κάρι και τη θρυλική παρέα στην πρίζα της γαμήλια προετοιμασίας και της επιλογής νυφικού. Στα σκαλιά της εκκλησίας όμως, τα πράγματα θα πάρουν μιαν άλλη, αναπάντεχη, τροπή.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 137 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάικλ Πάτρικ Κινγκ

Παίζουν: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ, Κριστίν Ντέιβις, Σίνθια Νίξον, Κρις Νορθ, Ντέιβιντ Άιζενμπεργκ

Στις 23:10 το Star θα προβάλει την ταινία «Ο μονομάχος». Σε μια προσπάθειά του να παραχωρήσει περισσότερες εξουσίες στο λαό, ο Μάρκος Αυρήλιος επιλέγει ως διάδοχό του τον Μάξιμο, στρατηγό του ρωμαϊκού στρατού και επιστήθιο φίλο του, αντί του γιου του, του άπληστου και αριβίστα Κόμοδου.

Παρόλα αυτά, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Μάρκου Αυρήλιου, ο Κόμοδος διατάζει την εκτέλεση του Μάξιμου και της οικογένειάς του προκειμένου να εξαλείψει κάθε πιθανότητα παραμονής του στο θρόνο. Ο Μάξιμος γλιτώνει από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, όταν όμως επιστρέφει στο σπίτι του στην Ισπανία, μαθαίνει πως η σύζυγος και το παιδί του έχουν ήδη βρει φρικτό θάνατο.

Έτος: 2000

Διάρκεια: 142 λεπτά

Παίζουν: Ράσελ Κρόου, Χοακίν Φίνιξ, Κόνι Νίλσεν, Όλιβερ Ριντ, Ντέρεκ Τζάκομπι, Ρίτσαρντ Χάρις, Ντέιβιντ Χέμινγκς

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ.