Ταινίες στην τηλεόραση (26/12): «Μόνος στο σπίτι», «Τhe bachelor 3», «Ολική επαναφορά»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (26/12). 

Ταινίες στην τηλεόραση (26/12): «Μόνος στο σπίτι», «Τhe bachelor 3», «Ολική επαναφορά»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Μόνος στο σπίτι». Είναι Χριστούγεννα και η πολύτεκνη οικογένεια των Μακάλιστερ φεύγει για διακοπές. Ξεχνούν όμως πίσω κάτι…. τον 8χρονο γιο τους, Κέβιν! Ο Κέβιν, μόλις συνειδητοποιεί ότι έχει μείνει μόνος στο σπίτι, αποφασίζει να κάνει ό,τι θέλει για να περάσει καλά. Όμως θα έχει να αντιμετωπίσει δύο διαρρήκτες, που θα αποφασίσουν να εισβάλουν στο σπίτι.

Έτος: 1990

Διάρκεια: 95 λεπτά

Παίζουν: Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζο Πέσι, Ντάνιελ Στερν

Σκηνοθεσία: Κρις Κολόμπους

Μία ώρα μετά ο Αlpha θα δείξει την ταινία «The bachelor 3». Ο Τζίμης ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό όμως που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει… Ο Ρένος θα απαχθεί στην εκκλησία.

Στην προσπάθειά τους να βρουν τον φίλο τους ο Αντώνης, ο Τζίμης και ο Κωστής θα βρεθούν στη Λάρισα όπου τα πράγματα ξεφεύγουν πραγματικά και τα αποτελέσματα είναι άκρως διασκεδαστικά!

Έτος: 2018

Διάρκεια: 99 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Παίζουν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νίκος Βουρλιώτης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ηλίας Μελέτης

Στις 23:50 το Mega θα προβάλει την ταινία «Ολική επαναφορά». Ριμέικ της κλασικής sci fi περιπέτειας του Πολ Βερχόφεν. Εντυπωσιακή σκηνογραφία που θυμίζει «Blade Runner».

Ενας βιοπαλεστής εργάτης που ζει μια ζωή ρουτίνας επισκέπτεται μια εταιρεία η οποία «μετατρέπει τα όνειρα σε πραγματικότητα» για να ζήσει λίγο σαν μυστικός πράκτορας. Τα πράγματα όμως μπερδεύονται με αποτέλεσμα να γίνει στόχος της αστυνομίας σαν αληθινός καταζητούμενος πράκτορας. Πρόσεχε τι εύχεσαι ένα πράγμα.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 118 λεπτά

Σκηνοθεσία: Λεν Γουάιζμαν

Παίζουν: Κόλιν Φάρελ, Μπράιαν Κράνστον, Τζέσικα Μπίελ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Μποκίμ Γουντμπάιν.