Ταινίες στην τηλεόραση (25/12): «Game night», «Μοντέρνα σταχτοπούτα», «Hugo»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (25/12).

Ταινίες στην τηλεόραση (25/12): «Game night», «Μοντέρνα σταχτοπούτα», «Hugo»

Στις 21:00 το Mega θα προβάλει την ελληνική ταινία «Μοντέρνα σταχτοπούτα». Η Κατερίνα είναι μια ορφανή κοπέλα που ζει με τη γιαγιά της και τα τρία μικρά της αδελφάκια. Όμορφη και έξυπνη, αγωνίστηκε να μορφωθεί, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικογενειακές της υποχρεώσεις. Δυστυχώς, όμως, δεν έχει κατορθώσει να βρει δουλειά.

Έτσι, όταν πληροφορείται ότι ο Αλέξης Βαρνέζης, γενικός διευθυντής μιας μεγάλης εταιρείας πετρελαίων, απέλυσε την ιδιαιτέρα γραμματέα του, βρίσκει τρόπο να φτάσει μέχρι τον Βαρνέζη και, χάρη στις ικανότητές της, κατορθώνει να πάρει την κενή θέση.

Σιγά-σιγά, μετά από πλήθος παρεξηγήσεων, αλλά και μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Ρώμη, η Κατερίνα κατορθώνει να γοητεύσει τον πλούσιο προϊστάμενό της και να τον πείσει να την… απολύσει από γραμματέα του και να την “ξαναπροσλάβει” ως γυναίκα του. Αισθηματική κομεντί με πρωταγωνιστές το διασημότερο ζευγάρι του ελληνικού κινηματογράφου.

Έτος: 1965

Διάρκεια: 103 λεπτά

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, 'Αρης Μαλλιαγρός, Σταύρος Ξενίδης, Χρήστος Πάρλας, Δέσποινα Νικολαϊδου

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Hugo». Στο Παρίσι της δεκαετίας του '30 ένα δωδεκάχρονο ορφανό αγόρι, ο Χιούγκο Καμπρέ, μένει στις εσωτερικές στοές του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης, και περνά το χρόνο του φροντίζοντας τα ρολόγια του σταθμού και κλέβοντας από τους πάγκους των καταστημάτων.

Το μόνο ενθύμιο που του έχει απομείνει από τον πατέρα του είναι ένα μυστηριώδες μηχάνημα με μια κλειδαριά σε σχήμα καρδιάς στο κέντρο. Ώσπου μια μέρα ένα παράξενο κορίτσι που λατρεύει τα βιβλία, ο ιδιότροπος γέρος ιδιοκτήτης ενός μικρού καταστήματος παιχνιδιών στο σταθμό, ένα κλεμμένο κλειδί, και ένα καλά κρυμμένο μήνυμα από το υπερπέραν θα γίνουν η αφορμή για να ξεκινήσει η πιο τρυφερή και μαγευτική περιπέτεια.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 127 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε

Πρωταγωνιστούν: Άσα Μπάτερφιλντ, Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Σάσα Μπάρον Κόεν, Τζουντ Λο Κρίστοφερ Λι, Έλεν Μακρόρι

Στις 22:50 το Star θα δείξει την ταινία «Game night». Ο Μαξ και η Άνι είναι φανατικοί των επιτραπέζιων παιχνιδιών και ετοιμάζονται για ένα game night με άλλα δύο φιλικά ζευγάρια και τον χαρισματικό και αστείο αδερφό του Μαξ, τον Μπρουκς.

Ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, ο τελευταίος τους προκαλεί με ένα παιχνίδι μυστηρίου, γεμάτο απαγωγές, κακοποιούς και μυστικούς πράκτορες, όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παιχνιδιού δεν είναι τόσο ευδιάκριτα.

Και όταν ο Μπρουκς πέφτει θύμα απαγωγής, είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού ή όχι; Οι έξι, ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, παίκτες τα παίζουν όλα για όλα για να ξεδιαλύνουν την υπόθεση.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 95 λεπτά

Παίζουν: Τζέισον Μπέιτμαν, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Κάιλ Τσάντλερ

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Γκόλντσταϊν, Τζον Φράνσις Ντέιλι.