Ταινίες στην τηλεόραση (23/12): «Πόκεμον: Ντεντέκτιβ Πίκατσου», «Baby driver», «Αληθινά ψέματα»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (23/12).       

Ταινίες στην τηλεόραση (23/12): «Πόκεμον: Ντεντέκτιβ Πίκατσου», «Baby driver», «Αληθινά ψέματα»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Πόκεμον: Ντεντέκτιβ Πίκατσου». Η ιστορία ξεκινά όταν ο ντετέκτιβ Χάρι Γκούντμαν εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ο 21χρονος γιος του Τιμ, θέλει να μάθει τι συνέβη. Στη διερεύνηση τον βοηθά ο πρώην Πόκεμον συνεργάτης του Χάρι, ο Ντετέκτιβ Πίκατσου: ένας ξεκαρδιστικός, λατρεμένος, απίστευτος μπελάς!

Ο Τιμ και ο Πίκατσου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναρπαστική περιπέτεια για να λύσουν το μυστήριο, αναζητώντας ίχνη κάτω από τα νέον φώτα των δρόμων της πόλης Ράιμ - μιας σύγχρονης μητρόπολης όπου οι άνθρωποι και τα Πόκεμον ζουν μαζί. Κάτι όμως φαίνεται να απειλεί αυτή την ειρηνική συνύπαρξη.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 92 λεπτά

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Σούκι Γουότερχαουζ, Μπιλ Νάι, Κάθριν Νιούτον

Σκηνοθεσία: Ρομπ Λέτερμαν

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Αληθινά ψέματα». Ο Χάρι Τάσκερ είναι ένας κορυφαίος μυστικός πράκτορας που παριστάνει τον πωλητή υπολογιστών για να κρατά μυστική την ταυτότητά του. Ούτε καν η σύζυγός του δεν γνωρίζει για τη διπλή του ζωή. Σύντομα όμως ο Χάρι θα ανακαλύψει ότι ίσως και η σύζυγός του να έχει κάτι να κρύψει.

Έτος: 1994

Διάρκεια: 141 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κάμερον

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Τομ Άρνολντ, Μπιλ Πάξτον

Στις 00:10 το Mega θα προβάλει την ταινία «Baby driver». Γενικά είναι καλό παιδί, αλλά διάολος πίσω από το τιμόνι. Αυτός είναι ο Baby (Άνσελ Έλγκορτ), ένας πιτσιρικάς άσος στην οδήγηση ειδικός στο να φυγαδεύει ληστές αμέσως μετά τα προγραμματισμένα χτυπήματά τους σε τράπεζες. Χρησιμοποιεί συνεχώς ακουστικά, ακούγοντας παλιά ροκ και σόουλ τραγούδια και σχεδιάζει κάθε απόδραση με βάση τον ρυθμό των τραγουδιών που τρυπώνουν στα αυτιά του.

Η δράση «χορογραφείται» πάνω σε αυτά.O Baby δουλεύει για τον Ντοκ (Κέβιν Σπέισι), τον αρχηγό μιας συμμορίας που ληστεύει τράπεζες και αποτελείται από τον πρώην χρηματιστή και νυν εγκληματία Μπάντι (Τζον Χαμ), τη νεαρή, σκανδαλώδη σύντροφό του, Ντάρλινγκ (Έιζα Γκονζάλες) και τον αυθόρμητο, εκρηκτικό Μπατς (Τζέιμι Φοξ), που είναι επιφυλακτικός απέναντι στην αλλόκοτη στάση του νεαρού οδηγού. Όταν όμως ο Baby ερωτεύεται την Ντέμπορα (Λίλι Τζέιμς) μια γλυκιά σερβιτόρα, όλα αλλάζουν ξαφνικά.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 112 λεπτά

Σκηνοθεσία: Έντγκαρ Ράιτ

Παίζουν: Άνσελ Έλγκορτ, Κέβιν Σπέισι, Τζον Χαμ, Λίλι Τζέιμς,Τζέιμι Φοξ, Έιζα Γκονζάλες.