Ταινίες στην τηλεόραση (20/12): «Οι τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ», «Couples retreat»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (20/12).     

Ταινίες στην τηλεόραση (20/12): «Οι τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ», «Couples retreat»

Στις 22:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Οι τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι». Μετά από μήνες χωρίς να έχει βρεθεί ο ένοχος στην υπόθεση δολοφονίας της κόρης της, η Μίλντρεντ Χέιζ κάνει μία τολμηρή κίνηση, παραγγέλνοντας τρεις πινακίδες στην είσοδο της κωμόπολης όπου κατοικεί, με ένα αμφιλεγόμενο μήνυμα για τον Γουίλιαμ Γουίλοουμπι σεβάσμιο αρχηγό της αστυνομίας στην περιοχή.

Όταν ο δεύτερος στην ιεραρχία, Αξιωματικός Ντίξον, ανακατεύεται στην υπόθεση, η μάχη μεταξύ της Μίλντρεντ και του νόμου στο Έμπινγκ επιδεινώνεται.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 106 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάρτιν ΜακΝτόνα

Παίζουν: Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Γούντι Χάρελσον, Σαμ Ρόκγουελ

Στις 00:30 το Star θα προβάλει την ταινία «Couples retreat». Ο Τζέισον και η Σίνθια είναι ζευγάρι και αποφασίζουν να πάνε διακοπές σε ένα τροπικό νησί – θέρετρο. Εκεί θα κάνουν κάποιες ειδικές συνεδρίες, σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους, προκειμένου να σταθμίσουν τα υπέρ και τα κατά της σχέσης τους και να εξακριβώσουν αν τελικά μπορούν να αποφύγουν το χωρισμό.

Επειδή όμως τα περιορισμένα οικονομικά τους, δεν τους επιτρέπoυν να πάνε μόνοι τους στο θέρετρο, προτείνουν σε άλλα τρία φιλικά ζευγάρια να τους ακολουθήσουν στον «επίγειο παράδεισο» και να απολαύσουν μοναδικές διακοπές, την ίδια στιγμή, που εκείνοι θα προσπαθούν να σώσουν τη σχέση τους, μέσα από «θεραπεία».

Φτάνοντας όμως στο νησί τα τρία φιλικά ζευγάρια συνειδητοποιούν πως αναπόφευκτα, αργά ή γρήγορα, αντί για σπα και θαλάσσιο σκι, θα πρέπει να συμμετάσχουν και τα ίδια στις θεραπευτικές συνεδρίες του θέρετρου, καθώς η συμμετοχή στις θεραπείες δεν είναι προαιρετική, όπως αρχικά πίστευαν.

Έτος: 2009

Διάρκεια: 111 λεπτά

Παίζουν: Βινς Βον, Μαλίν Άκερμαν, Κεν Γιέονγκ, Κρίστεν Μπελ, Τζέισον Μπέιτμαν, Τζον Φάβρο, Κριστίν Ντέιβις, Ζαν Ρενό

Σκηνοθεσία: Πίτερ Μπίλινγκσλεϊ.