Ταινίες στην τηλεόραση (19/12): «Ζωολογικός Τύπος», «Alien: Covenant», «Σήμα κινδύνου 2»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (19/12).    

Ταινίες στην τηλεόραση (19/12): «Ζωολογικός Τύπος», «Alien: Covenant», «Σήμα κινδύνου 2»

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Ζωολογικός Τύπος». Αφού ο αγαθούλης φύλακας ζωολογικού κήπου Γκρίφιν καταλαβαίνει ότι τα ζώα που προσέχει μπορούν να μιλήσουν τη γλώσσα των ανθρώπων, αρχίζει να ακολουθεί τις συμβουλές τους για να κλέψει την καρδιά της αγαπημένης του Στέφανι.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 102 λεπτά

Σκηνοθεσία: Φρανκ Κοράσι

Παίζουν: Κέβιν Τζέιμς, Ροζάριο Ντόουσον, Λέσλι Μπιμπ

Στις 23:30 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Alien: Covenant». Το διαστημόπλοιο Covenant μαζί με 2.000 έποικους κατευθύνεται προς ένα απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, με σκοπό να ανακαλύψει αν μπορεί να αποικήσει εκεί.

Το πλήρωμα του θα πατήσει το πόδι του σε έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν επικίνδυνο και σκοτεινό πλανήτη που κρύβει θανάσιμα μυστικά και έχει μοναδικό του κάτοικο τον «συνθετικό» Ντέιβιντ, επιζών της αποστολής Προμηθέας.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 111 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ

Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Κάθριν Γουότερστον, Μπίλι Κράνταπ, Ντάνι ΜακΜπράιντ, Ντεμιάν, Μπισίρ, Κάρμεν Ετζόγκο

Στις 00:30 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Σήμα κινδύνου 2». Αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τις αναμνήσεις που τους καταδιώκουν, η Ρέιτσελ και ο γιος της ξεκινούν μια νέα ζωή στο Όρεγκον. Όμως η καταραμένη βιντεοκασέτα συνεχίζει να τους καταδιώκει, καθώς φαίνεται να έχει σχέση με ένα πρόσφατο έγκλημα που έγινε στην περιοχή.

Η Ρέιτσελ συνειδητοποιεί με τρόμο πως ο κύκλος του αίματος δεν έχει κλείσει, και πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη Σαμάρα για μια ακόμη φορά προκειμένου να σώσει τη ζωή του γιου της και τη δική της.

Έτος: 2005

Διάρκεια: 110 λεπτά

Παίζουν: Ναόμι Γουότς, Σίσι Σπέισεκ, Σάιμον Μπέικερ, Ντέιβιντ Ντόρφμαν κ.ά.

Σκηνοθεσία: Χιντέο Νακάτα