Tαινίες στην τηλεόραση (14/12): Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές

Αυτές είναι οι ταινίες που ξεχωρίζουν στην ελληνική τηλεόραση για την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου - Έρχεται το Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές.

Tαινίες στην τηλεόραση (14/12): Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές

ΣΚΑΪ
21:00

Υπόθεση: Ο Ηρακλής Πουαρό καλείται να λύσει το αίνιγμα της δολοφονίας ενός μυστηριώδους επιχειρηματία που γίνεται μέσα στο πολυτελές τρένο με προορισμό το Καλέ. Καθένας από τους επιφανείς επιβάτες του «Οριάν Εξπρές» κρύβει τους δικούς του λόγους για να θεωρηθεί ύποπτος.

Ένας Υπέροχος Άνθρωπος

OPEN
21:00

Yπόθεση: Η αληθινή ιστορία του Τζον Φορμπς Νας, ιδιοφυούς νομπελίστα μαθηματικού, που πάλεψε για χρόνια με τη σχιζοφρένεια, καταφέρνοντας να θεραπευτεί (;) χάρη στη δύναμη του μυαλού του και τη φροντίδα της γυναίκας του.

Ήρθε ο Έρωτας στην Πόλη

ΕΡΤ2
22:00

Υπόθεση: Η Λούσι Χιλ, στέλεχος μιας μεγάλης εταιρείας τροφίμων του Μαϊάμι, αναλαμβάνει να συμμαζέψει ένα εργοστάσιο παραγωγής σε μια κωμόπολη της Μινεσότα. Ο παγωμένος αμερικανικός Βορράς, όμως, της επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Προμηθέας

ALPHA
22:30

Yπόθεση: Μια επανδρωμένη αποστολή φτάνει σε έναν έρημο πλανήτη, για τον οποίο υπάρχουν ενδείξεις ότι φιλοξενεί τους δημιουργούς της ζωής στη Γη. Οι κάτοικοι του όμως, αν και από καιρό νεκροί, κρύβουν ένα επικίνδυνο για την ανθρωπότητα μυστικό

The Prestige

STAR
02:00

Yπόθεση: Δύο μάγοι της βικτοριανής εποχής ανταγωνίζονται ανελέητα μεταξύ τους, προσπαθώντας να κλέψουν ο ένας τα μυστικά του άλλου.