Netflix: Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ για τον Νεϊμάρ

Neymar: The Perfect Chaos - Το Netflix δημοσίευσε το trailer για το ντοκιμαντέρ που ετοίμασε για τον Βραζιλιάνο σούπερ-σταρ.

Netflix: Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ για τον Νεϊμάρ

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο teaser βίντεο από το Neymar: The Perfect Chaos, το ντοκιμαντέρ του διάσημου ποδοσφαιριστή, Neymar da Silva Santos Júnior, της Paris Saint-Germain, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που θα χωριστεί σε τρία μέρη και σκηνοθετεί ο David Charles Rodrigues. Σε αυτό θα δούμε τον διάσημο αστέρα και έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του ποδοσφαίρου, όπως δεν τον έχουμε ξανά δει. Αυτό τουλάχιστον λέει το Netflix στην περιγραφή του βίντεο.

Έτσι, θα δούμε το ξεκίνημα του Neymar da Silva Santos Júnior, τη δόξα που έζησε στην FC Barcelona, τη συμμετοχή του στην Εθνική της Βραζιλίας, καθώς και τη ζωή του στην Paris Saint-Germain.

Η σύνοψη του Netflix:

Αγαπημένος σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και αλεξικέραυνο για τους κριτικούς, ο Νεϊμάρ μοιράζεται τα σκαμπανεβάσματα της προσωπικής του ζωής και της λαμπρής ποδοσφαιρικής του καριέρας. Το Neymar: The Perfect Chaos θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου. Δείτε το trailer παρακάτω.