ANT1: Έδιωξε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του «Ράδιο Αρβύλα» - Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης (vid)

Ο ΑΝΤ1 έδιωξε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις καταγγελίες για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου του

ANT1: Έδιωξε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του «Ράδιο Αρβύλα» - Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης (vid)

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΑΝΤ1 για το θέμα που ξέσπασε στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου του.

Η διοίκηση του καναλιού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει «καταδικάζουμε πρακτικές οι οποίες προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα».

Παράλληλα, δηλώνει σύμφωνη για την απόφαση του Αντώνη Κανάκη να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».