Ταινίες στην τηλεόραση (9/12): «Ζητείται ψεύτης», «Kingsman», «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (9/12).    

Ταινίες στην τηλεόραση (9/12): «Ζητείται ψεύτης», «Kingsman», «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Kingsman». Όταν τα κεντρικά γραφεία της Kingsman καταστρέφονται, οι ήρωές μας ξεκινούν ένα ταξίδι, που τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού.

Μια νέα περιπέτεια ξεκινά, δοκιμάζοντας τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων στα άκρα. Οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις, συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 130 λεπτά

Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Μαρκ Στρονγκ, Χάλι Μπέρι, Τζεφ Μπρίτζες, Έλτον Τζον

Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον

Στις 22:30 το Mega θα δείξει την ταινία «Ζητείται ψεύτης». Ο Θεόφιλος Φερέκης αναλαμβάνει το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις προεκλογικές χάρες, που είχε υποσχεθεί στους ψηφοφόρους του. Όταν καταλάβει ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρει, και προσλαμβάνει έναν επαγγελματία ψεύτη.

Ο Θεόδωρος Πάρλας, ή Ψευτοθόδωρος με ταλέντο στις ψεύτικες υποσχέσεις, ξεκινάει μια λαμπρή καριέρα, ως το δεξί χέρι του Φερέκη. Το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και σύντομα χρειάζονται πολλά περισσότερα ψέματα για να τους ξεμπλέξουν από ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Έτος: 2010

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Παίζουν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος

Τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση». Πιστεύοντας πως έχουν αφήσει πίσω τους πια σκοτεινές φιγούρες από το παρελθόν τους, οι νιόπαντροι Κρίστιαν και Άνα, απολαμβάνουν τη μοναδικότητα της σχέσης τους και μια κοινή πολυτελή ζωή.

Μόλις όμως εκείνη μπαίνει στο ρόλο της σαν κα Γκρέι και εκείνος χαλαρώνει σε μια πρωτόγνωρη σταθερότητα, νέες απειλές μπορεί να διαταράξουν το happy ending για εκείνους, πριν καν αυτό αρχίσει.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 100 λεπτά

Παίζουν: Ντακότα Τζόνσον, Τζέιμι Ντόρναν, Έρικ Τζόνσον, Ρίτα Όρα, Μάρσια Γκέι Χάρντεν

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ.