Ταινίες στην τηλεόραση (8/12): «Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή», «Μις Πέρεγκριν», «Το χάρισμα»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Tετάρτη (8/12).   

Ταινίες στην τηλεόραση (8/12): «Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή», «Μις Πέρεγκριν», «Το χάρισμα»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή». Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο, καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη.

Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο.

Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας, που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες με πλοίο αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 118 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιούζ

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Τζάκσον, Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Μις Πέρεγκριν». Μετά το μυστηριώδη θάνατο του αγαπημένου του παππού ο Τζέικ αποφασίζει να ακολουθήσει τις τελευταίες συμβουλές του και να αναζητήσει ένα ορφανοτροφείο για ασυνήθιστα παιδιά στην Ουαλία. Όταν όμως φτάνει εκεί, διαπιστώνει πως το οίκημα είναι κατεστραμμένο από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 127 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον

Παίζουν: Άζα Μπάτερφιλντ, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Τζούντι Nτεντς, Εύα Γκριν

Στις 23:30 το Star θα προβάλει την ταινία «Το χάρισμα». Ο βετεράνος πράκτορας του FBI, Τζο Μέριγουεδερ ζητάει τη βοήθεια ενός συνταξιοδοτημένου γιατρού, του Τζον Κλάνσι, για να επιλύσει μια σειρά από μυστηριώδεις δολοφονίες.

Οι υπερφυσικές δυνάμεις του Κλάνσι όμως, ο οποίος αγγίζοντας ένα πρόσωπο ή ένα αντικείμενο, βλέπει το παρελθόν και το μέλλον, τον βάζουν στο στόχαστρο του δολοφόνου.

Ο serial killer έχει ακριβώς το ίδιο χάρισμα. Ο γιατρός σύντομα θα αντιληφθεί ότι το χάρισμα του δεν είναι αρκετό ενάντια στις δυνάμεις αυτού του στυγερού εγκληματία…

Έτος: 2015

Διάρκεια: 101 λεπτά

Παίζουν: Άντονι Χόπκινς, Κόλιν Φάρελ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Άμπι Κόρνις

Σκηνοθεσία: Αφόνσο Πογιάρτ.