Ταινίες στην τηλεόραση (6/12): «Thor», «Και οι επτά ήταν υπέροχοι»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (6/12). 

Ταινίες στην τηλεόραση (6/12): «Thor», «Και οι επτά ήταν υπέροχοι»

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Και οι επτά ήταν υπέροχοι». Επτά ένοπλοι με διαφορετικό παρελθόν και ιστορία στην άγρια Δύση, συγκεντρώνονται από μια εκδικητική νεαρή χήρα για να προστατεύσουν την πόλη της από τον ιδιωτικό στρατό ενός βίαιου βιομηχάνου.

Ριμέικ της θρυλικής ταινίας του 1960 και βασισμένη στους Επτά Σαμουράι του Ακίρα Κουροσάβα, με ένα λαμπρό καστ πρωταγωνιστών που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, αλλά και κινηματογραφική επιτυχία.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 125 λεπτά

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ, Ίθαν Χοκ, Βίνσεντ ΝτΌνόφριο, Πίτερ Σάρσγκαρντ

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φουκουά

Στις 22:30 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Thor». Δύο χρόνια μετά τη μάχη της Σοκόβια, ο Thor παραμένει φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος και δίχως τη συντροφιά του τρομερού σφυριού του.

Όταν όμως η προφητεία για την έλευση του Ragnarok, που προβλέπει την καταστροφή του πλανήτη Άσγκαρντ από την εκδικητική υπερδύναμη της αδίστακτης Hela, αρχίζει να επαληθεύεται, ο Thor πρέπει να επιστρέψει στον πλανήτη άμεσα. Πρώτα όμως θα πρέπει να βγει νικητής από μια θανάσιμη μονομαχία ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Εκδικητή, τον απίθανο Hulk.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 130 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τάικα Γουαϊτίτι

Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Τομ Χίντλστον, Κέιτ Μπλάνσετ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ίντρις Έλμπα, Νάταλι Πόρτμαν, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Τέσσα Τόμσον, Καρλ Έρμπαν, Μαρκ Ράφαλο, Άντονι Χόπκινς