Ταινίες στην τηλεόραση (1/12): «Non-stop», «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», «Κάποτε στο Χόλιγουντ»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Tετάρτη (1/12). 

Ταινίες στην τηλεόραση (1/12): «Non-stop», «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», «Κάποτε στο Χόλιγουντ»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Πολύ σκληρός για να πεθάνει». Ο Τζον Μακλέιν επιστρέφει για ακόμα μία φορά. Ο θρυλικός αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη έρχεται αντιμέτωπος με την τέταρτη, την πιο επικίνδυνη μέχρι τώρα αποστολή του.

Είναι η 4η Ιουλίου και ενώ οι Η.Π.Α γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, το εύθραυστο ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών της χώρας απειλείται με ολική καταστροφή από αδίστακτους τρομοκράτες. Ώρα για τον Τζον Μακλέιν να δράσει και αυτή τη φορά τα βάζει με την ψηφιακή τεχνολογία.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 119 λεπτά

Σκηνοθεσία: Λεν Γουάιζμαν

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Τζάστιν Λονγκ, Τίμοθι Όλιφαντ

Στις 22:30 το Mega θα δείξει την ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ». Βρισκόμαστε στο Λος Άντζελες του 1969. Ένας απαξιωμένος τηλεοπτικός ηθοποιός και ο κασκαντέρ που τον ντουμπλάρει προσπαθούν να αποκτήσουν φήμη και χρήμα στα τελευταία χρόνια της Χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.

Η ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο (Pulp Fiction, Kill Bill Volume 1 & 2, Inglorious Basterds και Django Unchained) ήταν υποψήφια για 10 Όσκαρ, όπου απέσπασε τα βραβεία β΄ αντρικού ρόλου (Μπραντ Πιτ) και παραγωγής ενώ ήταν υποψήφια, μεταξύ άλλων, για τα βραβεία καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, σεναρίου και α΄ αντρικού ρόλου (ΝτιΚάπριο).

Στις 77ες Χρυσές Σφαίρες, η ταινία κέρδισε τρία βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερης ταινίας – κωμωδία ή μιούζικαλ και β΄ αντρικού ρόλου για τον Μπραντ Πιτ.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 150 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο

Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Εμίλ Χιρς, Τίμοθι Όλιφαντ, Όστιν Μπάτλερ, Ντακότα Φάνινγκ, Μπρους Ντερν, Αλ Πατσίνο

Στις 23:40 το Star θα προβάλει την ταινία «Νon-stop». Κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, ο υπεύθυνος ασφαλείας του αεροσκάφους, ο ψυχολογικά ασταθής και αλκοολικός Μπιλ Μαρκς, δέχεται μια σειρά από απειλητικά γραπτά μηνύματα στο κινητό του.

Ο άγνωστος αποστολέας ζητά από τον Μαρκς να διαβιβάσει στην κυβέρνηση πως πρέπει να μεταφέρουν 150 εκ. δολάρια σε ένα λογαριασμό off shore, διαφορετικά θα πεθαίνει ένας επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης κάθε 20 λεπτά. Και ενώ αρχικά οι απειλές παίρνονται μάλλον αψήφιστα, ο πρώτος θάνατος δεν θα αργήσει, κάνοντας την καμπίνα του αεροσκάφους στα 40 χιλιάδες πόδια την πιο κλειστοφοβική σκηνή εγκλήματος.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 96 λεπτά

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Τζουλιάν Μουρ, Άνσον Μάουντ

Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ Σερά.