Ταινίες στην τηλεόραση (29/11): «Aeon flux», «Σκοτεινό αμάρτημα», «Ο λύκος της Wall Street»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (29/11).  

Ταινίες στην τηλεόραση (29/11): «Aeon flux», «Σκοτεινό αμάρτημα», «Ο λύκος της Wall Street»

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Aeon flux». Βρισκόμαστε στο έτος 2415 και ένας θανατηφόρος ιός έχει ήδη αφανίσει το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού. Οι τελευταίοι επιζώντες έχουν συγκεντρωθεί στη Μπρένια, μια υπερσύγχρονη πόλη που περιβάλλεται από αδιαπέραστα τείχη και κυβερνάται από μια ομάδα επιστημόνων.

Όμως ακόμα και αυτή η φαινομενικά «τέλεια» πολιτεία έχει και τους αντιφρονούντες της: την ομάδα των Μονικανών, στους οποίους ανήκει η επαγγελματίας εκτελέστρια Æon Flux. Η Æon αναλαμβάνει την αποστολή να σκοτώσει ένα αρχηγό της κυβέρνησης, όμως στην πορεία ανακαλύπτει ένα ολόκληρο κύκλωμα διαφθοράς γεμάτο σκοτεινά μυστικά. Αποφασισμένη να ρίξει φως σε θανάσιμα μυστικά και ομιχλώδεις μηχανορραφίες, η Æon θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπη όχι μόνο με την οργή των αντιπάλων της, αλλά και με το δικό της σκοτεινό παρελθόν.

Έτος: 2005

Διάρκεια: 92 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κάριν Κουσάμα

Παίζουν: Σαρλίζ Θερόν, Μάρτον Τσόκας, Τζόνι Λι Μίλερ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Αμέλια Γουόρνερ

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Σκοτεινό αμάρτημα». Ο Κάρσον Φίλιπς, πρώην σταρ του ποδοσφαίρου που αποφάσισε στην πορεία να γίνει ιδιωτικός ντετέκτιβ, αναλαμβάνει μια υπόθεση εξαφάνισης, που ενώ αρχικά μοιάζει υπόθεση ρουτίνας, σταδιακά τού αποκαλύπτει έναν κόσμο διαφοράς και απάτης, που απειλούν μια ολόκληρη πόλη.

Τα πράγματα περιπλέκονται όταν στον ορίζοντα της υπόθεσης εμφανίζεται μια μυστηριώδης γυναίκα που φαίνεται να κινεί τα νήματα πίσω από όλα αυτά.

Έτος: 2019

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Μόργκαν Φρίμαν, Φάμκε Γιάνσεν, Πίτερ Στορμάρε.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Γκάλο, Φραντσένσκο Τσινκουεμάνι

Διάρκεια: 85 λεπτά

Στις 22:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Ο λύκος της Wall Street». Η αληθινή ιστορία του Τζόρνταν Μπέλφορντ, ενός χρηματιστή από το Λονγκ Άιλαντ, ο οποίος εξέτισε 20 μήνες στη φυλακή επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί σε μια μαζική υπόθεση απάτης τίτλων το 1990, που τον ενέπλεξε στην εκτεταμένη διαφθορά της Wall Street και στον εταιρικό τραπεζικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της διείσδυσης της μαφίας.

Η δραματική άνοδος και πτώση του στη Γουόλ Στριτ, που συνόδευσε την ταραχώδη ζωή του, με τα ατελείωτα πάρτι, τις καταχρήσεις και τη διαφθορά.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 160 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε

Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζόνα Χιλ, Μάθιου Μακόναχι, Κάιλ Τσάντλερ.