Ταινίες στην τηλεόραση (24/11): «Wanted, «Και μόνο την αλήθεια», «Suicide squad»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τετάρτη (24/11).    

Ταινίες στην τηλεόραση (24/11): «Wanted, «Και μόνο την αλήθεια», «Suicide squad»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Wanted». Υποδεχτείτε ένα νέο υπερήρωα, τον 25χρονο Γουέσλι Γκίμπσον, ένα συνηθισμένο άνθρωπο, παρατηρητή της ζωής, που γίνεται ξαφνικά μέλος μιας μυστικής κοινωνίας και μεταμορφώνεται σε σκοτεινό εκδικητή! Αρχικά, τα πάντα στη ζωή του Γουέσλι Γκίμπσον ήταν μονότονα, άνευρα και ο ίδιος αποτελούσε την απόλυτη προσωποποίηση της αποτυχίας. Όταν όμως συναντά τη σέξι και δυναμική Φοξ, ο Γουέσλι ανακαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα και, έπειτα από εντατική εκπαίδευση, γίνεται μέλος μιας περίεργης, μυστικής αδελφότητας δολοφόνων με αρχηγό τον Σλόαν. Γρήγορα όμως, αποδεικνύεται πως τα μέλη της αδελφότητας δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 98 λεπτά

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Αντζελίνα Τζολί, Τζέιμς Μακ Αβόι, Τέρενς Σταμπ

Σκηνοθεσία: Τιμούρ Μπεκμαμπέτωφ

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Και μόνο την αλήθεια». Το άρθρο μιας πολιτικής ρεπόρτερ φέρνει στο φως της δημοσιότητας την ταυτότητα μιας πράκτορος της CIA και για λόγους εθνικής ασφάλειας καλείται η πρώτη ν' αποκαλύψει τις πηγές της. Όταν αρνείται, φυλακίζεται με συνοπτικές διαδικασίες, διακινδυνεύοντας καριέρα και οικογενειακή γαλήνη.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 108 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ροντ Λιούρι

Παίζουν: Κέιτ Μπεκινσέιλ, Ματ Ντίλον, Άντζελα Μπάσετ

Στις 23:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Suicide squad». Η κυβερνητική πράκτορας Δρ. Αμάντα Γουόλερ συγκεντρώνει την πιο επικίνδυνη ομάδα κακοποιών.

Όλοι τους θα αναγκαστούν να συνεργαστούν με την αμερικανική κυβέρνηση στην καταπολέμηση του κακού. Η συμφωνία είναι απλή, θα εκτελέσουν τις πιο επικίνδυνες αποστολές για να σώσουν τον κόσμο από μια ισχυρή απειλή με αντάλλαγμα την ελάφρυνση των ποινών τους.

Άλλωστε δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Μέλη της Ομάδας Αυτοκτονίας είναι ορισμένοι από τους πιο εικονικούς και επικίνδυνους ήρωες της DC Comics, μεταξύ των οποίων, ο Joker, o Deadshot, o Captain Boomerang, η Harley Quinn, η Enchantresso, ο Rick Flagg, ο Killer Croc, η Katana.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 108 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Άγερ

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Τζάρεντ Λέτο, Μάργκοτ Ρόμπι, Βαϊόλα Ντέιβις, Κάρα Ντελαβίν.