Ταινίες στην τηλεόραση (22/11): «Jackie», «Vanilla sky»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση τη Δευτέρα (22/11).  

Ταινίες στην τηλεόραση (22/11): «Jackie», «Vanilla sky»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Vanilla sky». Ο Ντέιβιντ Έιμς, ένας ματαιόδοξος άντρας που το μόνο ενδιαφέρον του είναι να περνάει καλά από τα πλούσια κέρδη της οικογενειακής εταιρείας, βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται έπειτα από ένα αυτοκινητικό δυστύχημα με την ερωμένη του, που θα τον αφήσει με παραμορφωμένο πρόσωπο.

Η αμερικανική κινηματογραφική βερσιόν της ισπανικής ταινίας Abre los Ojos του Αλεχάντρο Αμενάμπαρ, με ένα all-star-cast ηθοποιών, που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.

Έτος: 2001

Διάρκεια: 104 διάρκεια

Σκηνοθεσία: Κάμερον Κρόου

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ, Κερτ Ράσελ, Τζέισον Λι.

Στις 22:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Jackie». Η αληθινή ιστορία που περιγράφει τις ημέρες που έζησε, μέσα στον Λευκό Οίκο, η τότε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζάκι Κένεντι, ακριβώς μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της και Προέδρου της Αμερικής, Τζον Φ. Κένεντι, το 1963.

Η Τζάκι μια εβδομάδα μετά το μοιραίο γεγονός που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη, δίνει μια εξομολογητική συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο και περιγράφει το σοκαριστικό γεγονός της δολοφονίας του συζύγου της, αλλά και τι βίωσε τις ημέρες που ακολούθησαν.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 99 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πάμπλο Λαρέν

Παίζουν: Νάταλι Πόρτμαν, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Γκρέτα Γκέργουιγκ, Τζον Χερτ, Κασπάρ Φίλιπσον.