Ταινίες στην τηλεόραση (20/11): «Μαχητές των δρόμων 5», «Μπεϊμπισίτερ για Κλάματα», «London Fields»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (20/11). 

Ταινίες στην τηλεόραση (20/11): «Μαχητές των δρόμων 5», «Μπεϊμπισίτερ για Κλάματα», «London Fields»

Στις 23:00 το Star θα δείξει την ταινία «Μαχητές των δρόμων 5». Ο γοητευτικός πρώην αστυνομικός Μπράιαν Ο’Κόνερ, συνεργάζεται με τον πρώην κατάδικο Ντομ Τορέτο και βρίσκονται και οι δυο τους αντιμέτωποι με το Νόμο, στο αφιλόξενο, όπως αποδεικνύεται, τελικά, Ρίο Ντε Τζανέιρο, σε μια τελευταία επικίνδυνη αποστολή πολλών κυβικών και μηδενικών… προκειμένου να αποκτήσουν επιτέλους την ελευθερία τους.

Άλλωστε, από τότε που ο Μπράιαν και η Μία Τορέτο απελευθέρωσαν τον Ντομ, οι τρεις τους βρίσκονται μόνιμα καθοδόν, διασχίζοντας ξέφρενα τα σύνορα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαφύγουν από τις Αρχές, που τους καταδιώκουν αμείλικτα.

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, λοιπόν, οι τρεις τους μαζί με μια «επίλεκτη» ομάδα ξέφρενων μαχητών των δρόμων, θα πρέπει να τα βάλουν με τον υπόκοσμο, που τους θέλει νεκρούς.

Ο σκληρός ομοσπονδιακός πράκτορας Λιουκ Χομπς θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τους συλλάβει, μολονότι, πολύ γρήγορα, θα καταλάβει πως δεν είναι καθόλου εύκολο να διακρίνει κανείς τους καλούς από τους κακούς και πως ο μόνος σύμμαχός του είναι το ένστικτο.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 117 λεπτά

Παίζουν: Πολ Γουόκερ, Ντουέιν Τζόνσον, Βιν Ντίζελ, Τζορντάνα Μπρούστερ

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν

Την ίδια ώρα το Open TV θα προβάλει την ταινία «London Fields». Η Νίκολα Σιξ, μια μοιραία γυναίκα και μέντιουμ, είναι πεπεισμένη από το ένστικτό της ότι σύντομα θα χάσει τη ζωή της. Αυτό την οδηγεί να ξεκινήσει ένα παράξενο και τολμηρό παιχνίδι σχέσης με τρεις άντρες, ένας από τις οποίους γνωρίζει ότι θα είναι και ο δολοφόνος της

Έτος: 2018

Διάρκεια: 110 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάθιου Κάλεν

Παίζουν: Άμπερ Χερντ, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Τζιμ Στάρτζες, Τέο Τζέιμς, Κάρα Ντελεβίν, Τζέισον Άιζακς

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Μπεϊμπισίτερ για Κλάματα». Ένας φοιτητής που έχει αποβληθεί από το Πανεπιστήμιο για ένα εξάμηνο και μένει μαζί με την μητέρα του, πρόκειται να ζήσει μια αξέχαστη νύχτα στο Μανχάταν, όταν αναλαμβάνει να κάνει baby-sitting σε τρία παιδιά της γειτονιάς του.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 81 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

Παίζουν: Τζόνα Χιλ, Σαμ Ρόκγουελ, Άρι Γκέινορ.