Ταινίες στην τηλεόραση (18/11): «Αρπαγή 2», «Κρατικά μυστικά», «Ένας άλλος κόσμος»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (18/11).

Ταινίες στην τηλεόραση (18/11): «Αρπαγή 2», «Κρατικά μυστικά», «Ένας άλλος κόσμος»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Κρατικά μυστικά». Η αληθινή ιστορία της Κάθριν Γκαν, πρώην υπαλλήλου των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, η οποία αποκάλυψε τις μυστικές μεθοδεύσεις ΗΠΑ και Βρετανίας, που είχαν σκοπό να ασκήσουν πίεση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με στόχο την έγκριση για εισβολή στο Ιράκ.

Η Γκαν διέρρευσε την πληροφορία σε έναν δημοσιογράφο του London Observer και λίγο αργότερα βρέθηκε στη φυλακή. Προσπαθώντας να τη βοηθήσει να αποφυλακιστεί, ο δημοσιογράφος ανακαλύπτει ένα ακόμα πιο σοκαριστικό κυβερνητικό σκάνδαλο.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 101 λεπτά

Παίζουν: Κίρα Νάιτλι, Ματ Σμιθ, Μάθιου Γκουντ, Ραλφ Φάινς

Σκηνοθεσία: Γκάβιν Χουντ

Στις 22:30 το Mega θα δείξει την ταινία «Ένας άλλος κόσμος». Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες και φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει.

Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα. Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλημμα και τη δική της ανατροπή, έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή.

Η ταινία διανεμήθηκε επίσης σε Ελβετία, Αυστρία και Γερμανία με τον τίτλο «Worlds Apart». Τρία χρόνια μετά την ταινία «Αν…», το απόλυτα επιτυχημένο κινηματογραφικό του ντεμπούτο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει με τη νέα του ταινία που αποτελείται από τρία κεφάλαια, το «Boomerang», το «Loseft 50mg» και το «Second Chance».

Έτος: 2015

Διάρκεια: 105 λεπτά

Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Παίζουν: Τζ. Κ. Σίμονς, Μαρία Καβογιάννη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μηνάς Χατζησάββας, Άντρεα Οσβάρτ, Νίκη Βακάλη, Ταοφίκ Μπαρχόμ

Στις 23:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Αρπαγή 2». Όταν ο πρώην πράκτορας της CIA, Μπράιαν Μιλς ανακαλύπτει πως η πρώην σύζυγός του, Λενόρ, ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο από τον δεύτερο σύζυγό της, αποφασίζει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και την καλεί μαζί με την κόρη τους, Κιμ, σε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μπράιαν ελπίζει πως θα καταφέρει να κερδίσει ξανά την αγάπη της Λενόρ και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για αυτό. Στο παρελθόν όμως, ο Μπράιαν είχε αναγκαστεί να σκοτώσει για να σώσει την αγαπημένη του κόρη. Τώρα, αυτός αλλά και η οικογένειά του, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον τρομαχτικό εφιάλτη και θα πρέπει να πληρώσουν.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 83 λεπτά

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μάγκι Γκρέις, Φάμκε Γιάνσεν, Λίλαντ Ορσέ, Λουκ Γκράιμς

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μεγκατόν.