Ταινίες στην τηλεόραση (16/11): «Σαμποτάζ», «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ», «The terminal»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (16/11).   

Ταινίες στην τηλεόραση (16/11): «Σαμποτάζ», «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ», «The terminal»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «The terminal». Ένας ανατολικοευρωπαίος τουρίστας ξεμένει σε ένα αεροδρόμιο της Αμερικής όταν η ανατροπή της κυβέρνησης στη χώρα του τον αφήνει χωρίς έγκυρα έγγραφα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε να επιστρέψει, αλλά ούτε και να προχωρήσει, αναγκάζοντας τον να κάνει το αεροδρόμιο... σπίτι του.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 117 λεπτά

Παίζουν: Τομ Χανκς, Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς, Στάνλεϊ Τούτσι, Τσι ΜακΜπράιντ, Ντιέγκο Λούνα, Ζόε Σαλντάνα

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ». Ένας υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών, ο Τζέρι Λέιν, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, προκειμένου να σταματήσει μια θανατηφόρα πανδημία που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε επιθετικά «όντα».

Ο ιός, όμως, εξαπλώνεται ραγδαία σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου με αποτέλεσμα να απειλούνται άμεσα με ανατροπή στρατοί και κυβερνήσεις, αλλά και με αποδεκατισμό η ίδια η ανθρωπότητα.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 116 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Μιρέιγ Ίνος, Ντανιέλα Κέρτες, κ.ά.

Στις 22:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Σαμποτάζ». Ο Τζον Μπρίσερ είναι ο αρχηγός μιας επίλεκτης και σκληροτράχηλης ομάδας της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών. Μετά την έφοδο τους στο κρησφύγετο ενός μεξικανικού καρτέλ ναρκωτικών, 10 εκατ. δολάρια εξαφανίζονται.

Σύντομα, οι πράκτορες της ομάδας μπαίνουν στο στόχαστρο και αρχίσουν να δολοφονούνται ένας ένας με άγριο τρόπο.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 98 λεπτά

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Σαμ Γουόρθιγκτον, Τέρενς Χάουαρντ, Τζόι Μανγκανιέλο, Τζος Χόλογουέι, Μαξ Μαρτίνι, Μιρέιγ Ινός

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Άιερ.