Squid Game: Ο δημιουργός αποκάλυψε το εναλλακτικό τέλος της πρώτης σεζόν

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, αποκάλυψε ότι το εναλλακτικό τέλος του πρώτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς.

Squid Game: Ο δημιουργός αποκάλυψε το εναλλακτικό τέλος της πρώτης σεζόν

Η δημοφιλής σειρά Squid Game αποδείχθηκε η μεγαλύτερη επιτυχία του Netflix μέχρι στιγμής και ο δημιουργός αποφάσισε να αποκαλύψει ότι η πρώτη σεζόν είχε ένα διαφορετικό τέλος συγκριτικά με αυτό που προβλήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν παρακολουθήσαμε τον Seong Gi-hun – γνωστό και ως Player 456 – να αποφασίζει να πάρει εκδίκηση για το παιχνίδι, αντί να πάρει το αεροπλάνο και να πάει να δει την κόρη του. Γενικώς, το κοινό διχάστηκε αρκετά με το τελευταίο επεισόδιο του Squid Game, πολλοί εκ των οποίων απογοητεύτηκαν με την απόφαση του Gi-Hun.

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης, Hwang Dong-hyuk, μίλησε για την επερχόμενη δεύτερη σεζόν του Squid Game και αποκάλυψε ότι το εναλλακτικό τέλος που είχαν στο μυαλό τους ήταν να βάλουν τον Gi-Hun στο αεροπλάνο για να επανενωθεί με την κόρη του, αλλά δεν ήταν σίγουροι αν η επίτευξη της ευτυχίας του θα ήταν η σωστή απόδοση του χαρακτήρα του. Βάσει αυτού και των προσδοκιών που πίστευε ότι έχουν οι fans, ο Hwang επέλεξε να μην ανέβει ο Gi-Hun στο αεροπλάνο.

Η τεράστια δημοτικότητα που απέκτησε η σειρά έχει θέσει πολύ υψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν. Οι fans έχουν ήδη ξεκινήσει τις προβλέψεις για την πλοκή και δεν έχουν αφήσει καμία λεπτομέρεια απαρατήρητη. Ο Hwang μάλιστα δήλωσε ότι έχει δει θαυμαστές να αναλύουν «μικρές λεπτομέρειες που ήταν στην πραγματικότητα λάθη», καθώς και «ευτυχείς συμπτώσεις» που ταιριάζουν με τις ερμηνείες τους.

Το Squid Game είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση στο Netflix.

Πηγή: techgear.gr