Ταινίες στην τηλεόραση (13/11): «Άρχοντας των δακτυλιδιών», «Εnough said», «Underworld»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (13/11).

Ταινίες στην τηλεόραση (13/11): «Άρχοντας των δακτυλιδιών», «Εnough said», «Underworld»

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ταινία «Άρχοντας των δακτυλιδιών». Μια επική περιπέτεια για το καλό που αντιστέκεται στο κακό, τη δύναμη της φιλίας, το προσωπικό θάρρος. Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από ένα Χόμπιτ, τον Φρόντο Μπάγκινς.

Ο νεαρός Φρόντο, που κατοικεί στη Μέση Γη, κληρονόμει ένα δαχτυλίδι, που θα δώσει σε ένα σκοτεινό και ισχυρό άρχοντα τη δύναμη να υποδουλώσει ολόκληρο τον κόσμο. Με μια πιστή συντροφιά, που αποτελείται από ξωτικά, νάνους, γενναίους άντρες και έναν σοφό μάγο, τον Γκάνταλφ, ο Φρόντο ξεκινά μια ηρωική προσπάθεια να καταστρέψει το δαχτυλίδι και να ανοίξει το δρόμο για την εμφάνιση της ανθρωπότητας.

Έτος: 2001

Διάρκεια: 164 λεπτά

Παίζουν: Ελάιτζα Γουντ, Ίαν ΜακΚέλεν, Βίγκο Μόρτενσεν, Σον Άστιν, Άντι Σέρκις, Τζον Ρις Ντέιβις, Λιβ Τάιλερ, Ορλάντο Μπλουμ, Μπίλι Μπόιντ, Ντόμινικ Μόναχαν, Κέιτ Μπλάνσετ, Κρίστοφερι Λι, Χιούγκο Γουΐβινγκ, Ίαν Χολμ, Σον Μπιν

Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον

Στις 23:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Underworld». Η Σελίν, θηλυκό βαμπίρ και ανελέητος κυνηγός λυκανθρώπων, σώζει τον Μάικλ από επίθεση των τελευταίων, αναρωτιέται γιατί ένας θνητός είναι τόσο σπουδαίος για τη φυλή των Λύκων και υποψιάζεται ότι κάποιοι ανάμεσα στους κόλπους των βρικολάκων έχουν προδώσει τον αγώνα κατά των αιώνιων εχθρών τους.

Έτος: 2003

Διάρκεια: 121 λεπτά

Σκηνοθεσία: Λεν Γουάιζμαν

Παίζουν: Κέιτ Μπεκινσέιλ, Σκοτ Σπίντμαν, Σέιν Μπρόλιν, Μάικλ Σιν.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Εnough said». Μία χωρισμένη γυναίκα με παιδί, η Εύα, αποφασίζει να κυνηγήσει τον Άλμπερτ, τον άνδρα που εδώ και καιρό την ενδιαφέρει. Στη δουλειά της, θα συναντήσει τη Μαριάν και η σχέση της με τον Άλμπερτ θα κινδυνεύσει, καθώς θα μάθει την αλήθεια για τον πρώην σύζυγο της Μαριάν.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 93 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νικόλ Χολοφσένερ

Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Γκαντολφίνι, Κάθριν Κίνερ, Τόνι Κολέτ, Τζούλια Λούις - Ντρέιφους.