Ταινίες στην τηλεόραση (11/11): «Οι θεοί της Αιγύπτου», «Το φιλί της ζωής», «Μια μικρή χάρη»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (11/11).

Ταινίες στην τηλεόραση (11/11): «Οι θεοί της Αιγύπτου», «Το φιλί της ζωής», «Μια μικρή χάρη»

Στις 21:00 τo Star θα προβάλει την ταινία «Οι θεοί της Αιγύπτου». Η επιβίωση του ανθρώπινου είδους κρέμεται από μία κλωστή, καθώς ο θνητός ήρωας Μπεκ ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι για να σώσει τον κόσμο και την πραγματική του αγάπη.

Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του παντοδύναμου θεού Χόρους σε μια αναπάντεχη συμμαχία ενάντια στον Σετ, τον αμείλικτο θεό του σκότους που έχει υφαρπάξει τον θρόνο της Αιγύπτου, βουτώντας την κάποτε ειρηνική και εύπορη αυτοκρατορία στο χάος και τις διαμάχες.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 112 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άλεξ Πρόγιας

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μπρέντον Θουέιτς, Νικολάι Κόστερ Γουαλντάου

Στις 22:30 το Mega θα δείξει την ταινία «Το φιλί της ζωής». Ο Πασχάλης (Λαέρτης Μαλκότσης) είναι ένας 30χρονος γεωπόνος έτοιμος να παντρευτεί την αγαπημένη του Ανθούλα, όταν κατά λάθος επιβιβάζεται στο πλοίο για τη Σίφνο. Στο πλοίο γνωρίζει τη Ζωή (Κατερίνα Παπουτσάκη) μια όμορφη και μυστηριώδη φωτογράφο που επισκέπτεται το νησί για τους δικούς της αδιευκρίνιστους λόγους.

Οι ατυχίες του Πασχάλη συνεχίζονται καθώς μια απεργία τον καθηλώνει στη Σίφνο με κίνδυνο να καταστραφεί ο επικείμενος γάμος του. Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο όταν ο Πασχάλης και η Ζωή γνωρίζουν ένα ζευγάρι, τη Σοφία και τον Ανέστη (Ζέτα Δούκα και Θέμος Αναστασιάδης) που φαίνεται πρόθυμο να τον βοηθήσει. Μερικές ακόμα ατυχίες, ένας απρόσμενος έρωτας και ένα μυστήριο που ξεδιπλώνεται σιγά σιγά θα περιπλέξουν τα πράγματα.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 103 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας

Παίζουν: Κατερίνα Παπουτσάκη, Λαέρτης Μαλκότσης, Ζέτα Δούκα, Θέμος Αναστασιάδης, Σάκης Μπουλάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Παρθένα Χοροζίδου

Στις 23:40 το Star θα προβάλει την ταινία «Μια μικρή χάρη». Η Στέφανι είναι μια ανύπαντρη μαμά και vlogger, η οποία γίνεται φίλη με τη μυστηριώδη Έμιλι, μια γυναίκα ανώτερης τάξης, που τα παιδιά τους πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο.

Όταν η Έμιλι εξαφανίζεται από τη μικρή τους πόλη, η Στέφανι επιδιώκει να αποκαλύψει την αλήθεια.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 107 λεπτά

Παίζουν: Άννα Κέντρικ, Μπλέικ Λάιβλι, Λίντα Καρντελίνι, Ρούπερτ Φρεντ

Σκηνοθεσία: Πολ Φέιγκ.