Ταινίες στην τηλεόραση (10/11): «Απαγωγή», «Ουρανοξύστης», «Inferno»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τετάρτη (10/11). 

Ταινίες στην τηλεόραση (10/11): «Απαγωγή», «Ουρανοξύστης», «Inferno»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Ουρανοξύστης». Ο πρώην πράκτορας του FBI και βετεράνος πολέμου, Γουίλ Φορντ, εργάζεται πλέον σε μια εταιρεία security, που αναλαμβάνει τη φύλαξη ουρανοξυστών. Σε μια αποστολή του στην Κίνα, θα αναλάβει τη φύλαξη του ψηλότερου και ασφαλέστερου κτιρίου της χώρας, στο οποίο όμως θα ξεσπάσει μια μεγάλη πυρκαγιά και θα θεωρηθεί αυτός ως υπεύθυνος.

Καταζητούμενος πλέον, ο Γουίλ θα πρέπει να βρει τους πραγματικούς υπεύθυνους για την καταστροφή, ώστε να αποκαταστήσει το όνομά του και παράλληλα να σώσει την οικογένειά του, που έχει παγιδευτεί στο φλεγόμενο κτίριο.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 109 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Τσιν Χαν, Νόα Τέιλορ, Νιβ Κάμπελ

Στις 22:30 το Mega θα δείξει την ταινία «Inferno». Ο καθηγητής Λάνγκτον (Τομ Χανκς) ξυπνά τραυματισμένος και με μερική αμνησία σε ένα νοσοκομείο της Φλωρεντίας και ανακαλύπτει πως είναι ο βασικός στόχος ενός ανθρωποκυνηγητού. Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, συνεργάζεται με τη Σιένα Μπρουκς (Φελίσιτι Τζόουνς).

Έτσι, τρέπεται σε φυγή με τη νεαρή γιατρό της βάρδιας, η οποία θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του και να αποκωδικοποιήσει μια συνωμοσία που απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας. Μαζί, κάνουν αγώνα σε όλη την Ευρώπη και πάνε ενάντια στο χρόνο για να σταματήσουν έναν ιό που θα εξαλείψει το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 121 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

Παίζουν: Τομ Χανκς, Φελίσιτι Τζόουνς, Ομάρ Σι, Ιρφάν Καν, Σίντσε Μπάμπετ Κνούτσεν

Στις 23:10 το Star θα προβάλει την ταινία «Απαγωγή». Μια μέρα στο πάρκο, σαν όλες τις άλλες ξαφνικά, μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν η Κάρλα αντιλαμβάνεται ότι άγνωστοι αρπάζουν τον 6χρονο γιο της, τον πετάνε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και απομακρύνονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το αυτοκίνητο δεν έχει πινακίδες κυκλοφορίας και η Κάρλα δεν έχει κινητό για να καλέσει την αστυνομία. Είναι μόνη και τρομαγμένη αλλά αρνείται να αφήσει τη μοίρα του γιου της στα χέρια άλλων.

Της μένει μόνο μια επιλογή, αν δεν θέλει να χάσει τον παιδί της για πάντα: να καταδιώξει η ίδια το άγνωστο αυτοκίνητο. Σε μια τρελή κούρσα ενάντια στο χρόνο, η Κάρλα ξεκινά την αναζήτησή της και τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει από το να σώσει τη ζωή του παιδιού της.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 85 λεπτά

Σκηνοθεσία: Λούις Πριέτο

Παίζουν: Χάλι Μπέρι, Σατζ Κορία, Κρις Μακ Γκιν.