Ταινίες στην τηλεόραση (7/11): «Σχέδιο πτήσης», «Άλιεν εναντίον κυνηγού», «Robocop»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (7/11).  

Ταινίες στην τηλεόραση (7/11): «Σχέδιο πτήσης», «Άλιεν εναντίον κυνηγού», «Robocop»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Robocop». Στο Ντιτρόιτ του 2028 ο οικογενειάρχης και αδιάφθορος αστυνομικός Άλεξ Μέρφι τραυματίζεται θανάσιμα, δίνοντας στην αδίστακτη πολυεθνική OmniCorp την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα ανθρώπινο ρομπότ-υπερασπιστή του νόμου και να αστυνομεύσει μ’ αυτόν τον τρόπο ολόκληρες τις ΗΠΑ.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 118 λεπτά

Σκηνοθεσία: Χοσέ Παντίλα

Παίζουν: Άμπι Κόρνις, Γκάρι Ολντμαν, Μάικλ Κίτον, Τζόελ Κίναμαν

Στις 23:40 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Σχέδιο πτήσης». Η Κάιλ, στη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης με αεροπλάνο τελευταίας τεχνολογίας όπου μεταφέρει το φέρετρο του νεκρού άνδρα της, διαπιστώνει την εξαφάνιση της 7χρονης κόρης της, η οποία ωστόσο δεν είναι στη λίστα επιβατών, ενώ κανείς από τους επιβάτες ή το προσωπικό δεν την έχει δει.

Έτος: 2005

Διάρκεια: 88 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σβέντκι

Παίζουν: Τζόντι Φόστερ, Πίτερ Σάρσγκααρντ, Σον Μπιν, Γκρέτα Σκάκι, Μάικλ Ίρμπι

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Άλιεν εναντίον κυνηγού». Μετά την ανακάλυψη μιας αρχαίας πυραμίδας θαμμένης κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής, μία ομάδα από επιστήμονες και εξερευνητές καταφτάνουν στην παγωμένη ήπειρο.

Εκεί, θα βρεθούν μπροστά σε μία φρικιαστική πραγματικότητα: δύο εξωγήινες φυλές βρίσκονται σε πόλεμο. Δεν έχει σημασία ποιος από τους δύο θα κερδίσει. Εμείς, θα χάσουμε.

Έτος: 2004

Διάρκεια: 101 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πολ Γ. Σ. Άντερσον

Παίζουν: Σάνα Λέιθαν, Ραούλ Μπόβα, Λανς Χένρικσεν.