Ταινίες στην τηλεόραση (6/11): «Rocketman», «Bodyguard», «Μαθήματα ενηλικίωσης»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (6/11).

Ταινίες στην τηλεόραση (6/11): «Rocketman», «Bodyguard», «Μαθήματα ενηλικίωσης»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Rocketman».Στο απόγειο της δόξας του, ο Έλτον Τζον διηγείται τη ζωή και την καριέρα του σε μια ομάδα ασθενών μιας κλινικής αποτοξίνωσης.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 121 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέξτερ Φλέτσερ

Παίζουν: Τάρον Έγκερτον, Τζέιμι Μπελ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ

Στις 23:30 το Star θα δείξει την ταινία «Bodyguard». Ο Φρανκ Φάρμερ πιστεύει στον απόλυτο έλεγχο. Στην πραγματικότητα, η καριέρα του εξαρτάται απόλυτα από αυτόν. Ο Φρανκ είναι ένας πρώτης τάξης σωματοφύλακας - ίσως ο καλύτερος που υπάρχει.

Παλαιότερα ήταν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών αφιερώνοντας τη ζωή του στην προστασία δύο Αμερικανών προέδρων και πολλών άλλων πανίσχυρων «πελατών». Ο Φρανκ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει την Ρέιτσελ Μάρον.

Η Ρέιτσελ είναι αστέρι της ποπ, που η καριέρα της έχει φτάσει στα ύψη. Όμως, παράλληλα με την επιτυχία, έχει μάθει να συμβιώνει με τις... συνηθισμένες «παγίδες» του επαγγέλματος: έναν σκληρό μάνατζερ, έναν δολοπλόκο υπεύθυνο Τύπου, εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές που την λατρεύουν αλλά και κάποιους που δεν τη συμπαθούν ιδιαίτερα.

Έτος: 1993

Διάρκεια: 120 λεπτά

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Γουίτνεϊ Χιούστον, Γκάρι Κεμπ, Μπιλ Κομπς, Ραλφ Γουέιτ

Σκηνοθεσία: Μικ Τζάκσον

Μία ώρα μετά ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Μαθήματα ενηλικίωσης». Στην ηλικία των 38 ετών, ο Μάρκ Ο΄Mπράιαν, ένας ποιητής που έχει μείνει τετραπληγικός λόγω πολιομυελίτιδας και έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, αποφασίζει πως έχει έρθει η στιγμή να έχει ερωτική επαφή με μια γυναίκα.

Με τη βοήθεια της ψυχοθεραπεύτριάς του και την καθοδήγηση του ιερέα του έρχεται σε επαφή με μια ειδική θεραπεύτρια και πρακτικό του σεξ, που είναι ταυτόχρονα και σύζυγος και μητέρα.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 95 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπεν Λέβιν

Παίζουν: Τζον Χοκς, Έλεν Χαντ, Γουίλιαμ Μέισι, κ.ά.