Ταινίες στην τηλεόραση (4/11): «Γκοτζίλα 2», «Στα ίχνη του ανέμου», «Πέμπτη και 12»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (4/11).

Ταινίες στην τηλεόραση (4/11): «Γκοτζίλα 2», «Στα ίχνη του ανέμου», «Πέμπτη και 12»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Γκοτζίλα 2». Η Μόναρκ, μια κρυφή ζωολογική ομάδα, έρχεται αντιμέτωπη με τιτάνια τέρατα, συμπεριλαμβανομένου και του Γκοτζίλα, που συγκρούεται με τη Μόθρα, τον Ρόνταν και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο Γκιντόρα.

Όταν αυτά τα αρχαία τέρατα, που θεωρούνταν από κάποιους απλώς μύθοι, ξυπνήσουν ξανά, θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους για την απόλυτη κυριαρχία, ακόμα και σε βάρος της ανθρωπότητας, που απειλείται με αφανισμό.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 118 λεπτά

Παίζουν: Μίλι Μπόμπι Μράουν, Μπράντλεϊ Γουΐτφορντ, Βέρα Φαρμίγκα, Σάλι Χόκινς, Κάιλ Τσάντλερ

Σκηνοθεσία: Μάικλ Ντόχερτι

Στις 22:30 το Mega θα δείξει την ελληνική ταινία «Πέμπτη και 12». Ο Ευτύχης σε απόλυτη αντίθεση με το όνομα του είναι ένας πραγματικά άτυχος νέος, που όσο κι αν προσπαθεί τίποτα δεν πηγαίνει καλά στη ζωή του. Μέσα σε μια μέρα χάνει την δουλειά και το κορίτσι του.

Ένα βράδυ συναντά έναν ηθικό και καλοσυνάτο άστεγο και του διηγείται την ιστορία του. Τότε ο άστεγος του δίνει μία συμβουλή: να κάνει κάτι καλό για να του το ανταποδώσει κάπως η ζωή. Ακολουθώντας τη συμβουλή του, με ένα μαγικό τρόπο, βρίσκει δουλειά, αλλά πέφτει πάνω στον Δημοσθένη Χατζηνικολή, έναν επικίνδυνα διαπλεκόμενο, η γυναίκα του οποίου είναι πρώην συμμαθήτρια του Ευτύχη. Το ζευγάρι θα κάνει ένα πάρτι για την κόρη του, και εκεί οι μάσκες θα πέσουν για όλους.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 99 λεπτά

Σκηνοθεσία: Θανάσης Τσαλταμπάσης

Παίζουν: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Χριστίνα Τσάφου, Νίκος Ορφανός, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Φλωκατούλας, Κλειώ-Δανάη Οθωναίου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βάσω Λασκαράκη, Σμαράγδα Καρύδη, Κώστας Βουτσάς

Ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Στα ίχνη του ανέμου». Ένα φρικιαστικό έγκλημα, με θύμα ένα νεαρό κορίτσι, συνταράσει έναν παγωμένο καταυλισμό ιθαγενών Αμερικανών στην πολιτεία της Γιούτα.

Ο δασοφύλακας Κόρι Λάμπερτ μαζί με τη νέα πράκτορα του FBI, Τζέιν Μπάνερ, θα συνεργαστούν, για την εξιχνίαση της υπόθεσης, με τον αρχηγό αστυνομίας της φυλής, τον Μπεν Σόγιο, ώστε να ενωθούν τα κομμάτια και να βρεθεί η άκρη του νήματος. Όσο όμως πιο βαθιά σκάβουν αυτοί οι τρεις, τόσο οι ζωές τους μπαίνουν σε μεγάλο κίνδυνο.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 97 λεπτά

Παίζουν: Κέλσι Άσμπιλ, Τζέρεμι Ρένερ, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Γκράχαμ Γκριν

Σκηνοθεσία: Τέιλορ Σέρινταν.