Ταινίες στην τηλεόραση (3/11): «Χελς Κίτσεν», «Το μονοπάτι του θανάτου», «Transhit»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τετάρτη (3/11).   

Ταινίες στην τηλεόραση (3/11): «Χελς Κίτσεν», «Το μονοπάτι του θανάτου», «Transhit»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Transhit». Μία συμμορία ληστών τράπεζας αναγκάζονται να κρύψουν τη λεία τους στο αυτοκίνητο του Νέιτ, ενός οικογενειάρχη.

Ο τελευταίος συνειδητοποιεί το γεγονός, έχοντας ξεκινήσει ένα ταξίδι αναψυχής με την οικογένειά του, όταν θα βρεθεί ξαφνικά στο στόχαστρο της συμμορίας, που ζητά να πάρει πίσω αυτό που θεωρεί ότι της ανήκει.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 80 λεπτά

Παίζουν: Τζιμ Καβίζελ, Τζέιμς Φρέιν, Νταϊόρα Μπάιαρντ, Ελίζαμπεθ Ρομ, Χάρολντ Περινό, Τζέικ Τσέρρυ

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Νεγκρέτ

Στις 22:15 το Star θα δείξει την ταινία «Χελς Κίτσεν». Στη δεκαετία του 1970, όταν το FBI στέλνει στη φυλακή τους μαφιόζους συζύγους τους, τρεις νοικοκυρές, που κατοικούν στη διαβόητη συνοικία Hell’s Kitchen του Μανχάταν - 20 οικοδομικά τετράγωνα με ενεχυροδανειστήρια, οίκους ανοχής και διαβόητα μπαρ ανάμεσα στην 8η Λεωφόρο και τον ποταμό Χάντσον, που ανήκουν στην ιρλανδική μαφία- παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, συνεχίζοντας το «έργο» τους.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 93 λεπτά

Παίζουν: Μελίσα Μακ Κάρθι, Τίφανι Χάντις, Ελίζαμπεθ Μος

Σκηνοθεσία: Άντρεα Μπέρλοφ

Το ίδιο κανάλι στις 00:30 θα προβάλει την ταινία «Το μονοπάτι του θανάτου». Ο Ματ ήταν κάποτε ένας πολύτιμος αστυνομικός για το τμήμα της Νέας Υόρκης όμως τώρα πια εργάζεται, παράνομα, ως ιδιωτικός ντεντέκτιβ. Παρότι διστακτικός, αρχικά, ο ντεντέκτιβ αποφασίζει να βοηθήσει τον έμπορο ναρκωτικών Κένι Κρίστο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη συμμορία, που κρύβεται πίσω από την απαγωγή και δολοφονίας της γυναίκας του.

Το πρώτο πράγμα, που ανακαλύπτει ο Σκάντερ είναι πως οι άνθρωποι αυτοί δεν προέβησαν στο ίδιο διεστραμμένο έγκλημα για πρώτη φορά, αλλά ούτε φαίνεται να είναι και η τελευταία. Η έρευνα θα τον φέρει στα σοκάκια της Νέας Υόρκης και ο χρόνος κυλάει αντίστροφα πριν οι εγκληματίες ξαναχτυπήσουν. Καθώς πλησιάζουν, όμως, προς τη λύση του μυστηρίου ανακαλύπτουν ότι η υπόθεση, στην οποία έμπλεξαν, είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη απ’ ότι μπορούσαν να φανταστούν.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 105 λεπτά

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Νταν Στίβενς, Ντέιβιντ Χάρμπορ, Άνταμ Ντέιβιντ Τόμπσον, Μπόιντ Χόλμπρουκ

Σκηνοθεσία: Σκοτ Φρανκ.