Ταινίες στην τηλεόραση (31/10): «Τα κίτρινα γάντια», «Molly's game», «Goal: Η καταξίωση»

Διαβάστε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (31/10).   

Ταινίες στην τηλεόραση (31/10): «Τα κίτρινα γάντια», «Molly's game», «Goal: Η καταξίωση»

Στις 20:00 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Τα κίτρινα γάντια». Ένας πλούσιος κύριος, ο Ορέστης, ζηλεύει παθολογικά τη νεαρή όμορφη γυναίκα του και συνέχεια υποπτεύεται πως κάποιοι περίεργοι μουστακαλήδες παραμονεύουν έξω από το σπίτι γι’ αυτήν. Από την άλλη, η υπηρέτριά του η Τούλα διατηρεί κρυφά δεσμό με έναν μουστακαλή ταξιτζή.

Η υπηρέτρια, ο ταξιτζής, ο ζηλιάρης σύζυγος, μια γειτόνισσα που έχει δανειστεί από τη γυναίκα του τα ρούχα της και ο αρραβωνιαστικός της βρίσκονται κάποια στιγμή σε ένα καφενείο έξω από την Αθήνα και αρχίζει ένα απίστευτο μπλέξιμο με παρεξηγήσεις που οδηγούν το σύζυγο στο συμπέρασμα πως η γυναίκα του τον απατά.

Έτος: 1960

Διάρκεια: 79 λεπτά

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Παίζουν: Νίκος Σταυρίδης, Μίμης Φωτόπουλος, Μάρω Κοντού, Μάρθα Βούρτση, Παντελής Ζερβός, Γιάννης Γκιωνάκης, Μπέμπη Κούλα, Κώστας Δούκας

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Goal: Η καταξίωση». Ο Μεξικανός σταρ του ποδοσφαίρου Σαντιάγκο Μούνεζ θα βρεθεί αντίπαλος μέσα στο γήπεδο με τους πρώην συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τους Άγγλους παίκτες Τσάρλι Μπρεθγουάιτ και Λίαμ Άνταμς στην απόλυτη προσπάθεια να σηκώσουν στα χέρια τους το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFΑ.

Έτος: 2009

Διάρκεια: 86 λεπτά

Παίζουν: Τζ. Τζ. Φιλντ, Λίο Γκρέγκορι, Κούνο Μπέκερ, Νικ Μόραν, Τάμερ Χασσάν.

Σκηνοθεσία: Άντριου Μόραχαν

Στις 21:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Molly's game». Η Μόλι Μπλουμ, μια σκιέρ ολυμπιακών προδιαγραφών αποφασίζει να χτίσει μια διαφορετική επαγγελματική καριέρα στο Λος Άντζελες, στο χώρο της ψυχαγωγίας. Σύντομα, θα στήσει μια δική της εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και πιο συγκεκριμένα για αγώνες πόκερ.

Καθώς αυτές οι εκδηλώσεις αρχίζουν να φιλοξενούνται σε σπίτια μεγάλων αστέρων του κινηματογράφου, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου, η Μόλι Μπλουμ γίνεται όλο και πιο έξπερτ στα μεγάλα στοιχήματα και τις προκλήσεις τους.

Όταν όμως, κάποια στιγμή πράκτορες του FBI εισβάλουν σε μία από τις επιχειρήσεις της στα χνάρια μια οικονομικής πυραμίδας και της ρωσικής μαφίας, η Μόλι θα βρεθεί με χειροπέδες για πράγματα που δεν έχει διαπράξει. Ο μόνος που μπορεί να τη σώσει είναι ο δικηγόρος υπεράσπισης που φαίνεται ότι δεν έχει πειστεί από τα δημοσιεύματα που την έχουν ήδη καταδικάσει.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 141 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άαρον Σόρκιν

Παίζουν: Τζέσικα Τσάστεϊν, Ίντρις Έλμπα, Κέβιν Κόστνερ, Μάικλ Σέρα, Κρις Ο’Ντάουντ, Μπιλ Καμπ.