Ταινίες στην τηλεόραση (30/10): «Μαθητευόμενος μπάτσος», «Η κόρη του αφεντικού», «Crazy Heart»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (30/10).

Ταινίες στην τηλεόραση (30/10): «Μαθητευόμενος μπάτσος», «Η κόρη του αφεντικού», «Crazy Heart»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Η κόρη του αφεντικού». Ο Τομ Στάνσφιλντ, ανερχόμενο στέλεχος στην εταιρεία του τυραννικού αφεντικού του, Τζακ Τέιλορ, με το ένα μάτι βλέπει προς την προαγωγή του και με το άλλο την... κόρη του αφεντικού, την γοητευτική Λίζα.

Πρόθυμος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να την προσεγγίσει, σύντομα θα βρεθεί να αναλαμβάνει ρόλο «φύλακα» της έπαυλης για χάρη της Λίζας. Τα πράγματα όμως θα πάνε μάλλον στραβά, κάτι που θα κάνει το αφεντικό του να «στραβώσει» ακόμα περισσότερο μαζί του.

Έτος: 2003

Διάρκεια: 79 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ζούκερ

Παίζουν: Άστον Κούτσερ, Τάρα Ρέιντ, Τζέφρι Τάμπορ, Άντυ Ρίχτερ, Τέρενς Σταμπ, Μόλυ Σάνον

Στις 22:50 το Star θα δείξει την ταινία «Μαθητευόμενος μπάτσος». Ο Μπεν, ένας φλύαρος φύλακας ασφαλείας, καταφέρνει να γίνει δεκτός στην σχολή αστυνομίας και πιστεύει ότι τώρα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του σκληροτράχηλου αστυνομικού και μέλλοντα κουνιάδου του Τζέιμς.

Ο Τζέιμς όμως θέλει να δοκιμάσει τον Μπεν σε μια 24ωρη περιπολία στην Ατλάντα, πριν δώσει την άδεια να παντρευτεί την αγαπημένη του αδελφή, Άντζελα. Ο Μπεν είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του και οι δύο άντρες θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν σκληρό κακοποιό και μια απίστευτη περιπέτεια, που θα δοκιμάσει τις αντοχές τους.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 99 λεπτά

Παίζουν: Κέβιν Χαρτ, Άις Κιούμπ, Τζον Λεγκουϊζάμο, Τίκα Σάμπτερ

Σκηνοθεσία: Τιμ Στόρι

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Crazy Heart». Ο Μπαντ Μπλέικ, είναι ένας κατεστραμμένος αλκοολικός τραγουδιστής της κάντρι μουσικής. Μια δημοσιογράφος θα καταφέρει να διεισδύσει στην ψυχή του και να τον βοηθήσει να ξεκινήσει ένα ταξίδι προς τη λύτρωση, ώσπου να βρει την τελική σωτηρία. Θα μπορέσει ο Μπαντ να δαμάσει την άγρια ψυχή του και να επανέλθει στο προσκήνιο;

Έτος: 2009

Διάρκεια: 112 λεπτά

Σκηνοθεσία: Σκοτ Κούπερ

Παίζουν: Τζεφ Μπρίτζες, Τζέιμς Κιν, Μάγκι Γκίλενχαλ, Τομ Μπάουερ, Μπεθ Γκραντ.