Ταινίες στην τηλεόραση (29/10): «Αντιρρησίας συνείδησης», «Δύσκολος στόχος 2»

Διαβάστε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Παρασκευή (29/10).    

Ταινίες στην τηλεόραση (29/10): «Αντιρρησίας συνείδησης», «Δύσκολος στόχος 2»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Αντιρρησίας συνείδησης». Η ταινία είναι βασισμένη στις εμπειρίες του Ντέσμοντ Ντος, ενός εθελοντή στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της αιματηρής μάχης της Οκινάουα, έσωσε πάνω από 75 άντρες χωρίς να ανοίξει πυρ ή έστω να φέρει όπλο.

Πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση αμερικανού στρατιώτη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες και μεταφέροντας τους τραυματισμένους από τις γραμμές του εχθρού χωρίς να φέρει οπλικό εξοπλισμό, αφού είχε την πεποίθηση ότι ακόμα και ο πόλεμος δεν δικαιολογεί τους σκοτωμούς και ο πρώτος άοπλος στρατιώτης, που τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Τιμής.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 126 λεπτά

Παίζουν: Άντριου Γκάρφιλντ, Σαμ Γουόρθινγκτον, Λουκ Μπρέισι, Βινς Βον, Τερέζα Πάλμερ

Σκηνοθεσία: Μελ Γκίμπσον

Αμέσως μετά το ίδιο κανάλι θα δείξει την ταινία «Δύσκολος στόχος 2». Ο Γουές είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών, που όμως έχει χάσει την υπόληψή του και έχει πια αποσυρθεί. Η πρόταση να αγωνιστεί ξανά με αμοιβή χιλιάδες δολάρια στη Μιανμάρ, είναι σχεδόν μονόδρομος για εκείνον και την καριέρα του.

Όταν φτάνει εκεί αντιλαμβάνεται πως είναι απλά το θύμα ενός ανθρωποκυνηγητού, που έχει ξεκινήσει, χωρίς να το ξέρει. Σύντομα, ο ίδιος θα πρέπει να σώσει τη ζωή του από τους διώκτες του, αντιστρέφοντας τους όρους και κάνοντάς τους εκείνους θύματά του.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 98 λεπτά

Παίζουν: Σκοτ Άντκινς, Ρόμπερτ Νέπερ, Ρόνα Μίτρα

Σκηνοθεσία: Ροέλ Ρεϊνέ