Ταινίες στην τηλεόραση (26/10): «Μπάτμαν για πάντα», «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Peterloo»

Διαβάστε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Tρίτη (26/10).  

Ταινίες στην τηλεόραση (26/10): «Μπάτμαν για πάντα», «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Peterloo»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Peterloo». Η περίφημη ιστορία της «Σφαγής του Πίτερλου» το 1819, όταν οι βρετανικές ένοπλες δυνάμεις επιτέθηκαν σε μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας με δημοκρατικά αιτήματα, αλλάζοντας έτσι την πορεία ολόκληρης της βρετανικής εργατικής τάξης.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 147 λεπτά

Πρωταγωνιστούν: Ρόρι Κινίαρ, Μάξιν Πικ, Πιρς Κουίλι

Σκηνοθεσία: Μάικ Λι

Στις 22:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες». Ο Τζιμ, ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας, έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να ανοίξει νυχτερινό κέντρο. Τυχαία γνωρίζεται με τον Κώστα, ο οποίος πουλάει αναμνηστικά δωράκια στους τουρίστες, μπροστά σε αρχαιολογικούς χώρους, και τον συστήνει στον αδερφό της αρραβωνιαστικιάς του, της Ελένης, το Φώτη, μπουζουκτσή και βαρύ μάγκα, που παίζει στην ταβέρνα του «Αποστόλη», και τον Μεμά μαζί με τις τραγουδίστριες Σοφία και Μαρκησία, σφόδρα ερωτευμένες με τον πρώτο.

Κάποια μέρα, μια καινούρια Μπουάτ, με μοντέρνο ρεπερτόριο ανοίγει κοντά στου «Αποστόλη». Επικεφαλής της ορχήστρας, που αποτελείται από κοπέλες είναι η Μαίρη. Ο Φώτης την ερωτεύεται και η Μαίρη προσπαθεί να τον εξευγενίσει για να τον φέρει στον μοντέρνο κύκλο της. Έτσι και το μουστάκι του ακόμα θα τον βάλει να ξυρίσει.

Έτος: 1966

Διάρκεια: 91 λεπτά

Σκηνοθεσία - Σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Φαίδων Γεωργίτσης, Μαίρη Χρονοπούλου, Νανά Σκιαδά, Άρης Μαλιαγρός, Γ. Τσιτσόπουλος, Γ. Βογιατζής, Ν. Φέρμας, Μ. Μεταξάς κ.ά.

Στις 02:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Μπάτμαν για πάντα». Ο πρώην εισαγγελέας Χάρβεϊ Ντεντ θεωρεί τον Μπάτμαν υπεύθυνο για την παραμόρφωση του προσώπου του. Έτσι κάτω από το εγκληματικό προσωπείο του, Του Φέις, ο Ντεντ περνά στην άλλη πλευρά του Νόμου σπέρνοντας τον τρόμο και τον πανικό στους κατοίκους του Γκόθαμ Σίτι.

Παράλληλα, ο Έντουαρντ Νίγκμα, ιδιοφυία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πρώην υπάλληλος του Μπρους Γουέιν, κατασκευάζει μια συσκευή, που του δίνει τη δυνατότητα να «στραγγίζει» τη γνώση από τους εγκεφάλους των θυμάτων του. Ως σατανικός Ρίντλερ, ο Νίγκμα σκοπεύει να «εφαρμόσει» αυτή την συσκευή στο κεφάλι του Μπάτμαν!

Όμως αυτή τη φορά ο τιμωρός του εγκλήματος έχει έναν βοηθό: το νεαρό ακροβάτη Ρόμπιν, που έχασε τους γονείς του κατά τη διάρκεια μιας εγκληματικής ενέργειας του Του Φέις. Οι δυο τους θα συνεργαστούν για να κατατροπώσουν τους αντιπάλους τους προτού είναι πολύ αργά.

Έτος: 1995

Διάρκεια: 113 λεπτά

Παίζουν: Βαλ Κίλμερ, Κρις Ο' Ντόνελ, Τόμι Λι Τζόουνς, Τζιμ Κάρεϊ, Νικόλ Κίντμαν

Σκηνοθεσία: Τζόελ Σουμάχερ