Ταινίες στην τηλεόραση(23/10): «American renegades», «Η κόρη του στρατηγού», «Η γυναίκα με τα μαύρα»

Διαβάστε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (23/10).

Ταινίες στην τηλεόραση(23/10): «American renegades», «Η κόρη του στρατηγού», «Η γυναίκα με τα μαύρα»

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Η γυναίκα με τα μαύρα». Μια ομάδα παιδιών και δυο δασκάλες αφήνουν το Λονδίνο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και καταφεύγουν στην ερειπωμένη έπαυλη του Ιλ Μαρς, 40 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του φαντάσματος της Γυναίκας με τα Μαύρα.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 98 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τομ Χάρπερ

Παίζουν: Τζέρεμι Ιρβάιν, Φίμπι Φοξ, Έλεν ΜακΚρόρι

Στις 23:15 το Star θα προβάλει την ταινία «American renegades». Όταν είσαι μέλος της πιο επίλεκτης ομάδας μάχης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, κάθε επιχείρηση είναι μία ριψοκίνδυνη αποστολή στο άγνωστο, που ίσως να κοστίσει τη ζωή σου. Η «Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών» βρίσκεται σε αποστολή στην εμπόλεμη Ευρώπη και ανακαλύπτει ένα θησαυρό χρυσού στο βυθό μιας λίμνης, ο οποίος φημολογείται ότι αξίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

Στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους ντόπιους, τα μέλη της ομάδας αυτομολούν και καταστρώνουν μία ληστεία, ώστε να ανακτήσουν τον χρυσό και να τον επιστρέψουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες του. Σε μία θανάσιμη εξέλιξη των γεγονότων, όμως, γίνονται αντιληπτοί από τον εχθρό και πλέον τους μένουν μόλις 10 ώρες ώστε να εκτελέσουν την αποστολή τους.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 106 λεπτά

Παίζουν: Σίλβια Χεκς, Τζ. Κ. Σίμονς, Σάλιβαν Στέιπλτον, Γιούεν Μπρέμνερ

Σκηνοθεσία: Στίβεν Κουέιλ

Στις 00:30 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Η κόρη του στρατηγού». Η Ελίζαμπεθ Κάμπελ, κόρη του Τζόζεφ Κάμπελ, στρατηγού και διοικητή της στρατιωτικής βάσης Μακ Κάλουμ βρίσκεται φρικτά δολοφονημένη. Ο Πολ Μπρένερ και η Σάρα Σάνχιλ, στρατιωτικοί αστυνομικοί και πρώην εραστές, αναλαμβάνουν τη διαλεύκανση της υπόθεσης και μπλέκουν σε μια υπόθεση σκοτεινών συμφερόντων.

Έτος: 1999

Διάρκεια: 116 λεπτά

Σκηνοθεσία: Σάιμον Γουέστ

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Μάντλιν Στόου, Τίμοθι Χάτον, Τζέιμς Γουντς, Τζέιμς Κρόμγουελ, Λέσλι Στέφανσον, κ.ά.