Ταινίες στην τηλεόραση (21/10): «Υψηλά εγκλήματα», «Ένα αστέρι γεννιέται», «Μόνο εσένα βλέπω»

Διαβάστε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (21/10).

Ταινίες στην τηλεόραση (21/10): «Υψηλά εγκλήματα», «Ένα αστέρι γεννιέται», «Μόνο εσένα βλέπω»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται». Ο καταξιωμένος αλλά προβληματικός μουσικός Τζάκσον Μέιν, ανακαλύπτει και ερωτεύεται την Άλι, η οποία έχει εγκαταλείψει το όνειρο της να γίνει μια σπουδαία τραγουδίστρια.

Ο Τζακ πιστεύει στο ταλέντο της και τη βγάζει και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά όταν η καριέρα της Άλι απογειώνεται, η προσωπική τους σχέση καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 136 λεπτά

Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Lady Gaga, Άντριου Ντάις Κλέι, Ντέιβ Σαπέλ, Σαμ Έλιοτ

Σκηνοθεσία: Μπράντλεϊ Κούπερ

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Υψηλά εγκλήματα». Η διακεκριμένη δικηγόρος Κλερ Κιούμπικ βλέπει την ειδυλλιακή ζωή της να ανατρέπεται, όταν ο σύζυγός της Τομ, που ζει μαζί της με ψεύτικο όνομα, κατηγορείται από τη στρατιωτική αστυνομία ότι ευθύνεται για εγκλήματα πολέμου κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Ναυτικό σώμα.

Έτος: 2002

Διάρκεια: 99 λεπτά

Παίζουν: Άσλεϊ Τζαντ, Τζιμ Καβίζελ, Μόργκαν Φρίμαν, Αμάντα Πιτ

Σκηνοθεσία: Καρλ Φράνκλιν

Ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Μόνο εσένα βλέπω». Μετά από ένα ατύχημα κατά το οποίο έχασε όχι μόνο τους γονείς αλλά και την όρασή της, η νεαρή Τζίνα εξαρτάται πια, ολοκληρωτικά, από τον άντρα της, Τζέιμς, γεγονός που κρατάει σταθερή την παθιασμένη σχέση τους, αφού εκείνη βλέπει τον κόσμο μόνο μέσα από τα μάτια του.

Ο Τζέιμς γίνεται ο σύνδεσμός της με την πραγματικότητα, που την περιβάλλει. Όλα κυλούν όμορφα και σε απόλυτη αρμονία, μέχρι τη στιγμή, που η Τζίνα, μετά από μια επιτυχημένη εγχείρηση, αποκτά κατά ένα μέρος την όρασή της και αρχίζει σιγά – σιγά, να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα δικά της μάτια. Οι ισορροπίες ανατρέπονται και η σχέση τους πια δεν θα είναι η ίδια.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 97 λεπτά

Παίζουν: Μπλέικ Λάιβλι, Τζέισον Κλαρκ, Άννα Ο' Ράιλι, Μιγκέλ Φερνάντεζ

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόστερ.