Ταινίες στην τηλεόραση (20/10): «Επίθεση στη Βομβάη», «Ημερολόγια του Τσέρνομπιλ»

Διαβάστε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τετάρτη (20/10).    

Ταινίες στην τηλεόραση (20/10): «Επίθεση στη Βομβάη», «Ημερολόγια του Τσέρνομπιλ»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ημερολόγια του Τσέρνομπιλ». Μια ομάδα έξι νεαρών τουριστών αποφασίζουν να κάνουν ένα τολμηρό ταξίδι στο Πρίπιατ, εκεί όπου έμεναν οι εργαζόμενοι του πυρηνικού αντιδραστήρα του Τσερνόμπιλ, πριν την ιστορική έκρηξή του.

Παρά τις απαγορεύσεις, θα προσλάβουν έναν ξεναγό για μια σύντομη εξερεύνηση της έρημης πόλης που έχει εγκαταλειφθεί στο χρόνο. Σύντομα, όμως, η παρέα διαπιστώνει ότι δεν είναι εκεί μόνοι τους.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 77 λεπτά

Παίζουν: Τζόναθαν Σαντόφσκι, Τζέσε ΜακΚάρτνεϊ, Ντέβιν Κέιλι, Ολίβια Τέιλορ Ντάντλεϊ, Ίνγκριντ Μπόλσο Μπέρνταλ, Νέιθαν Φίλιπς, Ντιμίτρι Ντιατσένκο.

Σκηνοθεσία: Μπραντ Πάρκερ

Στις 22:15 το Star θα δείξει την ταινία «Επίθεση στη Βομβάη». Η ταινία αφηγείται τα πραγματικά γεγονότα της πολιορκίας του φημισμένου Taj Hotel στη Βομβάη της Ινδίας από μια ομάδα τρομοκρατών τον Νοέμβριο του 2008.

Το αφοσιωμένο προσωπικό του ξενοδοχείου επιλέγει να διακινδυνεύσει τη ζωή του για να παραμείνουν ασφαλείς οι επισκέπτες τους καθώς οι άνθρωποι κάνουν αδιανόητες θυσίες για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους. Οι αληθινές ιστορίες των θυμάτων και των επιζώντων.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 118 λεπτά

Παίζουν: Ντεβ Πατέλ, Άρμι Χάμερ, Ναζανίν Μποντιάντι, Ανουπάμ Χερ

Σκηνοθεσία: Άντονι Μάρας.