Ταινίες στην τηλεόραση (19/10): «Επιχείρηση: Φινάλε», «Σε ρηχά νερά», «Ραντεβού στον αέρα»

Διαβάστε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (19/10).   

Ταινίες στην τηλεόραση (19/10): «Επιχείρηση: Φινάλε», «Σε ρηχά νερά», «Ραντεβού στον αέρα»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Επιχείρηση: Φινάλε». Δεκαπέντε χρόνια μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Μοσάντ, η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ, πληροφορείται ότι ο Άντολφ Άιχμαν, γνωστός εγκληματίας πολέμου και ένας από τους εμπνευστές του Ολοκαυτώματος, ο οποίος θεωρούνταν μέχρι τώρα νεκρός, στην πραγματικότητα ζει και βρίσκεται στην Αργεντινή με το όνομα Κλέμεντ.

Η μυστική επιχείρηση που θα στήσουν, έχει σκοπό να τον φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης, κάτι που θα αποδειχθεί πιο δύσκολο, από όσα αρχικά πίστευαν.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 114 λεπτά

Παίζουν: Όσκαρ Άιζακ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μέλανι Λόρεντ, Νικ Κρολ, Λιόρ Ραζ.

Σκηνοθεσία: Κρις Βάις

Στις 22:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Ραντεβού στον αέρα». Στο Παρίσι γίνεται διαγωνισμός για την ανάδειξη της ‘Μις Ευρώπη’ και η Τζένη συνοδεύει την αδελφή της, Μαίρη, η οποία λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό.

Όταν χάνει τον τίτλο, η Τζένη γίνεται έξαλλη και επιστρέφουν στην Αθήνα. Εκεί αρχίζει ένα ερωτικό γαϊτανάκι, όπου την Τζένη – η οποία είναι σωσίας της Ρένας Βλαχοπούλου – την ερωτεύεται ένας αξιωματικός της Αεροπορίας, ο οποίος νομίζει ότι πρόκειται για τη μεγάλη σταρ.

Έτος: 1965

Διάρκεια: 93 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Ανδρέας Ντούζος, Χλόη Λιάσκου, Αννίτα Δαλέζιου, Ελένη Προκοπίου και ο Γιάννης Βογιατζής

Στις 23:20 το Mega θα προβάλει την ταινία «Σε ρηχά νερά». Η Αμερικανίδα Νάνσι σπουδάζει ιατρική και είναι παθιασμένη με το σερφ, όπως και η μητέρα της, την οποία έχασε πρόσφατα. Στην προσπάθεια της να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη της, η Νάνσι αποφασίζει να ταξιδέψει στο Μεξικό για να ανακαλύψει μια μυστική παραλία, στην οποία η μαμά της έκανε σερφ και την ανέφερε συχνά στις συζητήσεις τους.

Πράγματι, τα καταφέρνει και παρότι γνωρίζει πόσο επικίνδυνο είναι να κάνει σερφ μόνη της, απολαμβάνει ενθουσιασμένη αυτή την μοναδική εμπειρία. Μέχρι που δέχεται επίθεση από έναν λευκό καρχαρία και καταλήγει σοβαρά τραυματισμένη και εγκλωβισμένη σε έναν ύφαλο, μόλις 200 μέτρα από την ακτή, χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει εκεί. Στην προσπάθεια της να επιβιώσει, η Νάνσι καταφέρνει να υπερνικήσει τους φόβους της και να ανακαλύψει πόσο δυνατή και εφευρετική είναι.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 86 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζομ Κολέ Σερά

Παίζουν: Μπλέικ Λάιβλι, Όσκαρ Τζενάντα, Άντζελο Τζόσουε, Σεντόνα Λέγκε.