Ταινίες στην τηλεόραση (16/10): «Πράκτορας από ατσάλι», «Spiderman», «Μεγαλώνοντας τη μαμά μου»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (16/10). 

Ταινίες στην τηλεόραση (16/10): «Πράκτορας από ατσάλι», «Spiderman», «Μεγαλώνοντας τη μαμά μου»

Στις 21:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Spiderman». Ο Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει με το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Spiderman: επιστροφή στον τόπο του. Ο φιλικός γείτονας και παιδί της διπλανής πόρτας με τις σούπερ δυνάμεις αποφασίζει να ταξιδέψει με τους καλύτερους του φίλους, Νεντ και Μ Τζέι στην Ευρώπη για διακοπές, τις οποίες μάλιστα θέλει να συνδυάσει και με την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο μια συμμαθήτριά του την MU, που υποδύεται η Ζεντάγια.

Ωστόσο, η επιθυμία του να περάσει λίγες χαλαρές μέρες και να αφήσει πίσω του τις υπέρ-ηρωικές του ενασχολήσεις γρήγορα θα ανατραπεί, όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Νικ Φιούρι και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο. Η ταινία συνδυάζει δράση, θέαμα, χιούμορ, συναίσθημα και πιο ανθρώπινους χαρακτήρες και μας συστήνει για πρώτη φορά τον νέο υπερήρωα απέναντι στον Spiderman, τον Mysterio (που τον υποδύεται ο Τζέικ Γκίλενχαλ).

Έτος: 2019

Διάρκεια: 116 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Γουότς

Παίζουν: Τομ Χόλαντ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ζεντάγια, Τζέικ Τζίλενχαλ, Μαρίζα Τομέι, Κόμπι Σμάλντερς, Τζον Φαβρό, Μάρτιν Σταρ

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Μεγαλώνοντας τη μαμά μου». Η Γκρέις μάχεται καθημερινά για να αναθρέψει μόνη της τη 13χρονη κόρη της, Ανσιντάντ. Είναι απασχολημένη συνεχώς με τη δουλειά της, τους λογαριασμούς και τον… παντρεμένο Δρ. Χάρτφορντ.

Η μικρή όμως, νιώθει απέχθεια για τη ζωή που κάνει κι αποφασίζει να κάνει ολική αλλαγή στάτους. Αφορμή δίνει η καθηγήτριά της κι αποτέλεσμα είναι να θέλει να «παραλείψει» τα νιάτα και να γίνει αυτόνομη.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Πατρίσια Ρίγκεν

Παίζουν: Πατρίσια Αρκέτ, Εύα Μέντεζ, Μάθιου Μοντίν, Σιέρα Ραμίρεζ, Ρέινι Ροντρίγκεζ

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ταινία «Πράκτορας από ατσάλι». Ένας ειδικός πράκτορας, που έχει ως αποστολή την προστασία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία εμπλέκεται σε ένα πείραμα μακροζωίας, από μια επικίνδυνη εγκληματική συμμορία του υποκόσμου.

Αισθάνεται όμως πως ένας βαθύτερος δεσμός τον ενώνει με αυτή τη γυναίκα, σαν να έχουν βρεθεί ξανά σε μια προηγούμενη ζωή.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 101 λεπτά

Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Σόου Λο, Να Να Ου Γιάνγκ

Σκηνοθεσία: Λίο Ζανγκ.