Ενώπιος Ενωπίω: Ο Βασίλης Σπανούλης στον Νίκο Χατζηνικολάου

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με καλεσμένο του Νίκου Χατζηνικολάου τον Βασίλη Σπανούλη. Η Λάρισα, το Μαρούσι, η μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, η σχέση με την Ολυμπία και τα έξι παιδιά του. Τι πιστεύει για Γκάλη, Γιαννάκη.

Ενώπιος Ενωπίω: Ο Βασίλης Σπανούλης στον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού με την εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” (ANT1) που έχει γράψει τη δική της ιστορία για περισσότερες από τρεις δεκαετίες στο τηλεοπτικό τοπίο.

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 23:30, η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» θα είναι και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με καλεσμένο τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο θρύλος του μπάσκετ -σε μια συνέντευξη από καρδιάς- αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και κάνει τον απολογισμό της λαμπρής του διαδρομής.
Το ξεκίνημα στη Λάρισα και τα πρώτα βήματα στο Μαρούσι.

Το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης μεταγραφής του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Η σχέση του με την Ολυμπία και τα έξι παιδιά του.

Τι πιστεύει για τον Νίκο Γκάλη και για τον Παναγιώτη Γιαννάκη;

Τι λένε για τη θρυλική πορεία του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, αλλά και κορυφαίοι παίκτες και προπονητές;