Ταινίες στην τηλεόραση (26/9): «Ο μπακαλόγατος», «Captain Marvel», «Safe house»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (26/9).

Ταινίες στην τηλεόραση (26/9): «Ο μπακαλόγατος», «Captain Marvel», «Safe house»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Ο μπακαλόγατος». Ο Ζήκος, ένας επαρχιώτης, που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του κυρ – Παντελή, είναι ερωτευμένος με την όμορφη Φιφίκα, μια κοπέλα της γειτονιάς, η οποία, θέλοντας να παίξει μαζί του, προσποιείται ότι ανταποκρίνεται στα αισθήματα του.

Ο Παντελής, αν και προχωρημένης ηλικίας, θέλει να παντρευτεί τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, τη Λίτσα. Ο Ζήκος τον κοροϊδεύει για την επιλογή του αλλά εκείνος δεν αλλάζει γνώμη. Με τη βοήθεια μιας προξενήτρας και χωρίς να το ξέρει η Λίτσα, ο Παντελής συμφωνεί με τον πατέρα της κοπέλας, έναν φτωχό εισπράκτορα, να γίνουν οι αρραβώνες την ημέρα των γενεθλίων της…

Έτος: 1963

Διάρκεια: 81 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντίνος Κατσουρίδης

Παίζουν: Νίκος Ρίζος, Κώστας Χατζηχρήστος, Κώστας Δούκας, Μαρίκα Νεζέρ, Νίκος Φέρμας, Ντίνα Τριάντη, Νέλλη Παππά, Θανάσης Μυλωνάς

Μισή ώρα αργότερα ο Alpha θα δείξει την ταινία «Captain Marvel». Η υπερηρωίδα Captain Marvel εν μέσω του διαγαλαξιακού πολέμου δυο εξωγήινων φυλών, καλείται να σώσει τον πλανήτη γη και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Με την επιστροφή της στη γη εκτός από την αποστολή που έχει αναλάβει, θα αρχίσει να ανακαλύπτει πολλά για το παρελθόν της και την ιστορία της ζωής της πολύ πριν αποκτήσει τις υπερδυνάμεις της και γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 109 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άννα Μπόντεν, Ράιαν Φλεκ

Παίζουν: Μπρι Λάρσον, Σάμιουελ Τζάκσον, Μπεν Μέντελσον, Τζουντ Λο, Ανέτ Μπένινγκ, Τζιμόν Χουνσού, Λι Πέις

Στις 23:00 ο ΑΝΤ1 θα προβάλει την ταινία «Safe house». Ο νεαρός ειδικός πράκτορας Mατ Γούιστον υπηρετεί τη CIA ως φύλακας στο κρησφύγετο της στην περιοχή του Cape Town της Ν. Αφρικής. Ενώ υπομένει την ατελείωτη ανία περιμένοντας μία ευκαιρία να δείξει τι αξίζει, του φέρνουν έναν κρατούμενο.

Πρόκειται για το Νο.1 καταζητούμενο της Υπηρεσίας, τον διαβόητο Τομπι Φροστ, κορυφαίο πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος διέφευγε για σχεδόν μία δεκαετία τη σύλληψη, από όταν αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο φτάνοντας να πουλά στρατιωτικά μυστικά μέχρι και στη Βόρεια Κορέα.

Όταν όμως το κρησφύγετο δεχθεί σφοδρή επίθεση από άγνωστους μισθοφόρους, ο Mατ με τον Tομπιν θα αναγκαστούν να συνεργαστούν, προκειμένου να βρουν ποιος τους θέλει νεκρούς.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 109 λεπτά

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Ντένζελ Γουάσινγκτον, Βέρα Φαρμίγκα, Μπρένταν Γκλίζον, Σαμ Σέπαρντ, Άγκνες Φίσερ

Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Εσπινόζα.