Ταινίες στην τηλεόραση (25/9): «Godzilla», «Οι άνδρες με τα μαύρα», «Το λάθος αστέρι»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (25/9). 

Ταινίες στην τηλεόραση (25/9): «Godzilla», «Οι άνδρες με τα μαύρα», «Το λάθος αστέρι»

Στις 21:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Οι άνδρες με τα μαύρα». Οι άντρες με τα μαύρα πάντα προστάτευαν τη Γη από τα «σκουπίδια» του σύμπαντος, εξολοθρεύοντας ότι εξωγήινο υπάρχει στη Γη. Σε υτή τη νέα περιπέτεια, αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη απειλή τους μέχρι σήμερα: μια νέα εξωγήινη απειλή που μπορεί να πάρει τη μορφή οποιουδήποτε, ακόμα και των ίδιων.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 101 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκάρι Γκρέι

Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Τέσα Τόμσον, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Έμα Τόμσον, Λίαμ Νίσον

Στις 22:50 το Star θα δείξει την ταινία «Godzilla». Μια τεράστια, μεταλλαγμένη από ακτινοβολία σαύρα, ο Godzilla, είναι έγκυος και διαλέγει την πόλη του Μανχάταν σαν φωλιά. Το τέρας σπέρνει τον πανικό με τον ερχομό του στη Νέα Υόρκη, ενώ μια ομάδα επιστημόνων και ο στρατός προσπαθούν απεγνωσμένα να αφανίσουν αυτό και τα νεογνά του.

Επιστροφή στις ρίζες του θρύλου του Godzilla, με την επική αναγέννηση του εμβληματικού τέρατος, που δημιούργησαν τρομακτικές δυνάμεις της φύσης. Και αυτή τη φορά τίποτε δεν θα μείνει όρθιο στο πέρασμα του Godzilla, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με εξίσου επικίνδυνα πλάσματα, που γεννήθηκαν από την ανθρώπινη υπεροψία και την ανεξέλεγκτη επιστημονική πρόοδο. Και εν μέσω αυτής της μάχης, το ανθρώπινο είδος θα πρέπει να καταφέρει να αντεπιτεθεί και να επιβιώσει.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 112 λεπτά

Παίζουν: Ελίζαμπεθ Όλσεν, Μπράιαν Κράνστον, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Βίκτορ Ραζούκ, Ζιλιέτ Μπινός, Σάλι Χόκινς, Κεν Βατανάμπε, Ντέιβιντ Στράδερν

Σκηνοθεσία: Γκάρεθ Έντουαρντς

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Το λάθος αστέρι». Η Χέιζελ και ο Γκας είναι δύο ασυνήθιστοι έφηβοι στο κατώφλι της ενηλικίωσης, που βλέπουν τη ζωή με διαφορετική ματιά.

Και αυτό, γιατί από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους παλεύουν με τον καρκίνο, και ο χαρακτήρας τους έχει διαμορφωθεί σε άρρηκτη σχέση με αυτόν. Γνωρίζονται σε ένα υποστηρικτικό group, γίνονται στενοί φίλοι και μετά ερωτεύονται, εδώ και τώρα, αλλά και για πάντα.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 126 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζος Μπουν

Παίζουν: Σεϊλίν Γούντλεϊ, Άνσελ Έλγκορτ, Νατ Γουλφ, Λόρα Ντερν, Σαμ Τραμέλ, Γουίλεμ Νταφόου.