Τηλεθέαση: Μακράν πρώτη η «Super Μπάλα Live» - Ακολούθησαν «Total Football», «Αθλητική Κυριακή»

Τηλεοπτικός θρίαμβος του MEGA όσον αφορά τις κυριακάτικες αθλητικές εκπομπές. Μακράν πρώτη η «Super Μπάλα Live» του Mega, ακολούθησαν «Total Football» του Open και «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ1.

Τηλεθέαση: Μακράν πρώτη η «Super Μπάλα Live» - Ακολούθησαν «Total Football», «Αθλητική Κυριακή»

Μαζί με την Superleague, φυσικά, άρχισαν και οι αθλητικές εκπομπές της Κυριακής, με την «Αθλητική Κυριακή», την «Σουπερ μπάλα live» και το «Total Football» να ρίχνονται στη «μάχη» της ελεύθερης τηλεόρασης (εκπομπές έχουν τόσο η NOVA όσο και η Cosmote, αλλά εκεί μιλάμε μόνο για τους συνδρομητές).

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έγινε η 2η αγωνιστική, με σπουδαία παιχνίδια όπως ΟΦΗ-ΑΕΚ, ΠΑΣ-Παναθηναϊκός, Ιωνικός-Άρης, Αστέρα Τρίπολης-ΠΑΟΚ και Λαμία-Ολυμπιακός.

Οι 3 εκπομπές των ΕΡΤ, MEGA και OPEN ασχολήθηκαν, ως συνηθίζουν, εκτεταμένα με το ελληνικό πρωτάθλημα, δείχνοντας στιγμιότυπα, σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις και ούτω καθεξής.

Ποιος ήταν, όμως, ο νικητής;

Η «Σούπερ μπάλα live». Η εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού «έγραψε» στο δυναμικό κοινό (18-54) κατά μέσο όρο 7,5%, αφήνοντας πίσω του το «Total Football» του Open με 3,9% και τελευταία την «Αθλητική Κυριακή» που έκανε 2,7%.

Πηγή: dailymedia.com.gr