Ταινίες στην τηλεόραση (20/9): «Άφθαρτος», «Το φως ανάμεσα στους ωκεανούς», «Μπάτμαν για πάντα»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (20/9).  

Ταινίες στην τηλεόραση (20/9): «Άφθαρτος», «Το φως ανάμεσα στους ωκεανούς», «Μπάτμαν για πάντα»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Το φως ανάμεσα στους ωκεανούς». Η απόφαση του φαροφύλακα Τομ και της γυναίκας του Ίζαμπελ, που ζουν σε ένα απομονωμένο νησί, να υιοθετήσουν ένα βρέφος που βρήκαν σε μια βάρκα μαζί με το νεκρό σώμα ενός νεαρού άντρα θα έχει δραματικές επιπτώσεις τόσο στη δική τους ζωή όσο και σε πολλών άλλων.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 133 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέρεκ Σίανφρανς

Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Αλίσια Βικάντερ, Ρέιτσελ Βάις

Στις 23:20 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Άφθαρτος». Έπειτα από ένα συγκλονιστικό σιδηροδρομικό ατύχημα που θα αφήσει πίσω του 131 άψυχα σώματα, ο Ντέιβιντ Νταν, ένα απλός οικογενειάρχης και φύλακας ασφαλείας, θα είναι και ο μοναδικός επιζών.

Όταν στην πορεία αρχίζει να καταλαβαίνει ότι το παραπάνω γεγονός δεν είναι το μόνο από τα τόσα παράξενα που του συμβαίνουν τελευταία, θα συναντήσει τυχαία τον Ιλάιζα Πρινς, έναν ιδιόμορφο χαρακτήρα και ειδήμονα σε ιστορίες κόμιξ, που θα επιχειρήσει να ρίξει φως στις ανεξήγητες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω του.

Έτος: 2000

Διάρκεια: 98 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ρόμπιν Ράιτ

Ένα τέταρτο πριν από τις 02:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Μπάτμαν για πάντα». Ο πρώην εισαγγελέας Χάρβεϊ Ντεντ θεωρεί τον Μπάτμαν υπεύθυνο για την παραμόρφωση του προσώπου του. Έτσι κάτω από το εγκληματικό προσωπείο του, Του Φέις, ο Ντεντ περνά στην άλλη πλευρά του Νόμου σπέρνοντας τον τρόμο και τον πανικό στους κατοίκους του Γκόθαμ Σίτι.

Παράλληλα, ο Έντουαρντ Νίγκμα, ιδιοφυία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πρώην υπάλληλος του Μπρους Γουέιν, κατασκευάζει μια συσκευή, που του δίνει τη δυνατότητα να «στραγγίζει» τη γνώση από τους εγκεφάλους των θυμάτων του. Ως σατανικός Ρίντλερ, ο Νίγκμα σκοπεύει να «εφαρμόσει» αυτή την συσκευή στο κεφάλι του Μπάτμαν!

Έτος: 1995

Διάρκεια: 113 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζόελ Σουμάχερ

Παίζουν: Βαλ Κίλμερ, Κρις Ο' Ντόνελ, Τόμι Λι Τζόουνς, Τζιμ Κάρεϊ, Νικόλ Κίντμαν.