Ταινίες στην τηλεόραση (19/9): «Μια τρελή οικογένεια», «Θεός για μια εβδομάδα», «Νύχτα γάμου»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (19/9). 

Ταινίες στην τηλεόραση (19/9): «Μια τρελή οικογένεια», «Θεός για μια εβδομάδα», «Νύχτα γάμου»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ελληνική ταινία «Νύχτα γάμου». Δύο ζευγάρια, η Πέπη και ο Ιάκωβος, η Τζένη και ο Θάνος, πηγαίνουν να περάσουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους σε κάποιο παραλιακό ξενοδοχείο. Στο παρελθόν, η Πέπη είχε έναν αισθηματικό δεσμό με τον Θάνο και, όταν συναντιούνται τυχαία στο πάρκο του ξενοδοχείου, στήνουν ένα καυγαδάκι.

Η Τζένη αντιλαμβάνεται τί συνέβη και αναγνωρίζει την Πέπη από κάποια φωτογραφία που είχε δει προ καιρού στο σπίτι του Θάνου, όταν τον είχε πρωτογνωρίσει. Από 'δώ και πέρα, η μια παρεξήγηση ακολουθεί την άλλη, τα κωμικά επεισόδια διαδέχονται το ένα το άλλο μέχρι να λυθούν οι παρεξηγήσεις και τα δύο ζευγάρια να σμίξουν και πάλι ευτυχισμένα.

Έτος: 1967

Διάρκεια: 91 λεπτά

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Φαίδων Γεωργίτσης, Μπέτυ Αρβανίτη, Μαίρη Λαλοπούλου, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Μαίρη Χαλκιά, Χρήστος Ζορμπάς, Γιάννης Βογιατζής

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Την ίδια ώρα το Star θα δείξει την ταινία «Μια τρελή οικογένεια». Ο Ανδρέας επιστρέφει από τη Βενετία παντρεμένος με τη Μίκα και γνωρίζει την οικογένειά της. Η μητέρα της Τζίνα ή αλλιώς «Πάστα Φλώρα», αφηρημένη, κακομαθημένη και με αρκετή δόση τρέλας, έχει χωρίσει τον άντρα της Στέλιο, επειδή ήταν πολύ καλός και πολύ μαλακός.

Η μικρότερη αδελφή της, η Σίσσυ, είναι ένα θεότρελο κοριτσόπουλο, που κουβαλάει στο σπίτι όποιον τεντιμπόι γνωρίζει στα γήπεδα ή τα κλαμπ, που συχνάζει. Μα και η ίδια η Μίκα, που ήταν αρραβωνιασμένη με τον Μίκη, δεν υστερεί σ’ αυτό.

Έτσι ο Ανδρέας αποφασίζει να στρώσει την καινούρια του οικογένεια έχοντας τη βοήθεια του πεθερού του.

Έτος: 1965

Διάρκεια: 101 λεπτά

Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Μαίρη Αρώνη, Διονύσης Παπαγιανόπουλος, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Λίλυ Παπαγιάννη, Αλέκος Τζανετάκος, Καίτη Γώγου, Νίτσα Μαρούδα

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος

Στις 21:30 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Θεός για μια εβδομάδα». Ακόμα κι ο Θεός κουράζεται από τα τόσα παράπονα και την γκρίνια του Μπρους Νόλαν για τα όσα δυσάρεστα και προβληματικά συμβαίνουν στη ζωή του.

Προκειμένου, λοιπόν, να απαλλαγεί από τη γκρίνια του, αλλά και για να του δώσει την ευκαιρία να δει τα πράγματα κάπως αλλιώς, τον προικίζει με την απόλυτη θεϊκή δύναμη, για να πάρει το… μάθημά του: δεν είναι τελικά και τόσο εύκολο να κυβερνάς τον κόσμο!

Έτος: 2003

Διάρκεια: 101 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τομ Σάντιακ

Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Τζένιφερ Άνιστον, Μόργκαν Φρίμαν, Στιβ Καρέλ, Φίλιπ Μπέικερ Χολ, Κάθριν Μπελ.