Ταινίες στην τηλεόραση (15/9): «Crown Vic», «Κάποτε στην Καλιφόρνια», «The iceman»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τετάρτη (15/9). 

Ταινίες στην τηλεόραση (15/9): «Crown Vic», «Κάποτε στην Καλιφόρνια», «The iceman»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Crown Vic». Η πλοκή εστιάζει σε μία πολύ επικίνδυνη νύχτα που θα έχουν ένας βετεράνος αστυνομικός και ο φιλόδοξος εκπαιδευόμενός του έχοντας βάρδια στο αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες.

Οι άνδρες αυτοί θα ξεκινήσουν μία περιπολία στους δρόμους της πόλης όπου δύο κατά συρροή δολοφόνοι αστυνομικών κυκλοφορούν ελεύθεροι και αναζητούν το επόμενο θύμα τους.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 110 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζοέλ Σόουζα

Παίζουν: Λουκ Κλάιντανκ, Τόμας Τζέιν, Μπρίτζετ Μόγιαχαν, Ντέιβιντ Κρούμχολτζ, Σκότι Τόμπσον, Τζος Χόπκινς

Στις 00:15 το Star θα δείξει την ταινία «Κάποτε στην Καλιφόρνια». O Στιβ Φορντ είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ με βάση του το Λος Άντζελες. Όταν μία εξαιρετικά επικίνδυνη συμμορία καταφέρνει να του κλέψει τον αγαπημένο του σκύλο, Μπάντι, όλος ο κόσμος του καταρρέει.

Μία σειρά από τρελές συμπτώσεις τον οδηγούν στο να κάνει «θελήματα» για την εν λόγω συμμορία, ενώ τον κυνηγάνε δύο αιμοδιψή αδέλφια από τη Σαμόα, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη ιδιόμορφοι χαρακτήρες.

Λένε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, και ο Στιβ μας αποδεικνύει μέχρι πού μπορεί να φτάσει προκειμένου να επανασυνδεθεί μαζί του.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 86 λεπτά

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Τζον Γκούντμαν, Τζέισον Μομόα, Φάμκε Γιάνσεν

Σκηνοθεσία: Μαρκ Κάλεν

Ένα τέταρτο μετά τις 02:00 το Star θα προβάλει την ταινία «The iceman». Η πραγματική ιστορία του Ρίτσαρντ Κουκλίνσκι, πολωνικής καταγωγής, που επί περίπου 30 χρόνια ζούσε μια διπλή ζωή: ήταν ένας τρυφερός σύζυγος, ένας αφιερωμένος πατέρας και ταυτόχρονα ένας αδίστακτος κατά συρροή δολοφόνος.

Μετά τη σύλληψή του, ο Κουκλίνσκι ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει πάνω από 250 άτομα από το 1954 έως και το 1985, πολλά από τα οποία για λογαριασμό της ιταλοαμερικανικής μαφίας.

Έναντι μιας πρόσθετης αμοιβής, ο Κουκλίνσκι μπορούσε να κάνει τα θύματά του να υποφέρουν πραγματικά. Εκτελούσε τα συμβόλαια θανάτου με ανατριχιαστική ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, δίχως ποτέ να απογοητεύει τους πελάτες του.

Υπήρξε ο κορυφαίος εκτελεστής της Μαφίας στην αμερικανική ιστορία, την ίδια ώρα που φιλοξενούσε τους γείτονές του σε χαρούμενες οικογενειακές συγκεντρώσεις στα προάστια του Νιου Τζέρσι.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 100 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άριελ Βρόμεν

Παίζουν: Μάικλ Σάνον, Κρις Έβανς, Τζέιμς Φράνκο, Ρέι Λιότα, Γουϊνόνα Ράιντερ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Στίβεν Ντορφ.