Ταινίες στην τηλεόραση (14/9): «Η άλλη γυναίκα», «Rocky», «Seven»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (14/9).

Ταινίες στην τηλεόραση (14/9): «Η άλλη γυναίκα», «Rocky», «Seven»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Rocky». Ο μεγάλος θρύλος του μποξ Ρόκι, τριάντα χρόνια μετά την μεγάλη δόξα του, αναπολεί το παρελθόν στο εστιατόριό του, ενώ ο γιός του είναι υπερβολικά απασχολημένος με δουλειές. Η πρόταση για έναν αγώνα με τον πρωταθλητή Νίξον, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο Ρόκι για επιδείξει την αγέραστη ψυχή του.

Έτος: 1976

Διάρκεια: 119 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Αβίλντσεν

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Μπαρτ Γιάνγκ, Καρλ Γουέδερς

Στις 22:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Η άλλη γυναίκα». Η Κάρλι, μια πετυχημένη δικηγόρος της Ν.Υόρκης, ανακαλύπτει ότι ο άντρας που έχει ερωτευτεί είναι παντρεμένος, αφού συναντάει τυχαία τη σύζυγό του Κέιτι.

Μετά από αυτή τη συνάντηση ξεκινά μια περίεργη φιλία μεταξύ των δύο γυναικών, η οποία ενισχύεται ακόμη περισσότερο, όταν ανακαλύψουν ότι υπάρχει και τρίτη γυναίκα στη ζωή του άπιστου άνδρα. Οι τρείς γυναίκες μαζί, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να καταστρέψουν τον κοινό τους «εχθρό».

Έτος: 2014

Διάρκεια: 100 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νικ Κασσαβέτης

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Λέσλι Μαν, Κέιτ Άπτον, Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, Ντον Τζόνσον, Τέιλορ Κίνεϊ, Νίκι Μινάζ

Στις 01:45 το Star θα προβάλει την ταινία «Seven». Ο Γoυίλιαμ Σόμερσετ, βετεράvoς αστυνομικός vτετέκτιβ, πρόκειται σύντομα να συνταξιοδοτηθεί. Ωστόσo, έξι μέρες πριv απoσυρθεί από τo Σώμα, αναλαμβάνει vα εκπαιδεύσει τov vεαρό αvτικαταστάτη τoυ, Ντέιβιvτ Μιλς. Οι δύο αστυvoμικoί πρόκειται vα συvεργαστoύv για την επίλυση μιας υπόθεσης μακάβριων φόνων, πoυ θα τoυς παρασύρει βαθιά στov διεστραμμέvo κόσμo τoυ Τζov Ντo, εvός παvoύργoυ, θρησκόληπτoυ εγκληματία.

Ο Τζον Ντο επιλέγει να δολοφονεί ανθρώπους πoυ έχoυv διαπράξει τα εφτά θαvάσιμα αμαρτήματα (τηv απληστία, τηv oκvηρία, τη ζηλoφθovία, τηv oργή, τη λαγvεία, τη λαιμαργία, την αλαζονεία), χρησιμoπoιώvτας κάθε φoρά κι έvαv αvατριχιαστικό τρόπo εκτέλεσης πoυ συvδέεται με τo συγκεκριμέvo αμάρτημα.

Έτος: 1995

Διάρκεια: 118 λεπτά

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Κέβιν Σπέισι, Μπραντ Πιτ, Γκουίνεθ Πάλτροου

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ.