Ταινίες στην τηλεόραση (4/9): «Το ανθρωπάκι», «Ο πλανήτης των πιθήκων», «Red 2»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (4/9). 

Ταινίες στην τηλεόραση (4/9): «Το ανθρωπάκι», «Ο πλανήτης των πιθήκων», «Red 2»

Στις 20:00 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Το ανθρωπάκι». Παρά την επίμονη άρνηση της μητέρας του Πολυξένης, ο υφασματέμπορος Ευτύχιος Κοπέογλου παντρεύεται την υπάλληλό του Κική, με την οποία εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος ο χασάπης της γειτονιάς, Παναγιώτης.

Όταν ο τελευταίος αποφασίζει να γίνει παραγωγός μιας ταινίας με πρωταγωνίστρια την Κική, ο Ευτύχιος, μπροστά στην επιμονή της γυναίκας του, όχι μόνο συμφωνεί αλλά και αποδέχεται να κρατηθεί κρυφός ο γάμος τους για να μη γίνει εμπόδιο στην καριέρα της.

Δεν αργεί όμως να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που είπε το «ναι». Ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος, αλλά η παταγώδης αποτυχία της ταινίας και η αλλαγή νοοτροπίας της Κικής, οδηγεί στην ευτυχή επανένωση του ζευγαριού.

Έτος: 1969

Διάρκεια: 82 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Σπύρος Καλογήρου, Νίτσα Μαρούδα, Μαίρη Μεταξά, Μήτση Κωνσταντάρα, Γιώργος Τσιτσόπουλος.

Στις 22:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Red 2». Στο sequel της ταινίας Red, η παρέα επιστρέφει έτοιμη για νέες περιπέτειες. Ο πρώην πράκτορας Φρανκ Μόουζες (Μπρους Γουίλις) έχει πια αποσυρθεί, αφήνοντας πίσω του την έντονη ζωή, γεμάτη προκλήσεις και συνεχείς κινδύνους και έχει αφοσιωθεί στην αγαπημένη του Σάρα.

Η περιπέτεια, όμως, τον κυνηγάει, αφού θα βρεθεί για μια ακόμα φορά μπλεγμένος, με το παρελθόν να τους χτυπά την πόρτα. Ένα χαρτί που διαρρέει στο Ίντερνετ θα συνδέσει λανθασμένα το όνομα τους με ένα κρυμμένο πυρηνικό όπλο, οδηγώντας τον σε ένα παγκόσμιο σαφάρι για την ανεύρεση των πραγματικών υπευθύνων.

Για να τα καταφέρει θα οργανώσει και πάλι την ομάδα του και όλοι μαζί θα τα βάλουν με έναν ολόκληρο στρατό αμείλικτων δολοφόνων, τρομοκρατών και αδίστακτων κυβερνητικών αξιωματούχων, ταξιδεύοντας στο Παρίσι, το Λονδίνο και τη Μόσχα. Στο πλευρό του Φρανκ θα τρέξει και η καλή του φίλη Βικτώρια (Έλεν Μίρεν), ενώ θα συναντηθεί και με την πρώην φίλη του Κάτια (Κάθριν Ζέτα Τζόουνς), αλλά και τον Μπέϊλυ (Άντονι Χόπκινς), έναν ιδιοφυή επιστήμονα και παλιό συνεργάτη του.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 105 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντιν Πάρισοτ

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Τζον Μάλκοβιτς, Μαίρη Λουίζ Πάρκερ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Άντονι Χόπκινς, Έλεν Μίρεν

Στις 22:50 το Star θα δείξει την ταινία «Ο πλανήτης των πιθήκων». O Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μία φονική μάχη, με ένα στρατό ανθρώπων, υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη.

Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του.

Όταν το ταξίδι του θα τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σίζαρ και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μία επική μάχη, που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 127 λεπτά

Παίζουν: Άντι Σέρκις, Γούντι Χάρελσον, Στιβ Ζαν, Τζούντι Γκριρ

Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς.