Ταινίες στην τηλεόραση (23/8): «Criminal», «Νοκ άουτ στον έρωτα», «Αλυσιδωτή αντίδραση»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (23/8).      

Ταινίες στην τηλεόραση (23/8): «Criminal», «Νοκ άουτ στον έρωτα», «Αλυσιδωτή αντίδραση»

Στις 22:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Criminal». Ο πράκτορας της CIA Μπιλ Πόουπ σκοτώνεται κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά σημαντικής αποστολής, προσπαθώντας να ξεσκεπάσει τα ίχνη του περίφημου «Ολλανδού», ενός εγκληματία, που κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο σύνολο του οπλισμού των ΗΠΑ.

Με τον θάνατο του Πόουπ κάθε πληροφορία γύρω από τη δράση του «Ολλανδού» εξαφανίζεται για πάντα, καθώς οι νεκροί δε μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες. Ή μήπως μπορούν;

Ο αμείλικτος επικεφαλής της CIA στο Λονδίνο επιστρατεύει έναν εκκεντρικό νευροχειρούργο για να εμφυτεύσει το DNA και τις αναμνήσεις του Πόουπ στον Τζέρικο Στούαρτ, έναν παντελώς απρόβλεπτο και ιδιαίτερα επικίνδυνο κακοποιό με βαρύ ποινικό μητρώο, ο οποίος αντί μιας παρατεταμένης ποινής φυλάκισης, προτιμά να υποβληθεί στο πρωτοποριακό επιστημονικό πείραμα.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 100 λεπτά

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Γκάρι Όλντμαν, Ράιαν Ρέινολντς, Τόμι Λι Τζόουνς

Σκηνοθεσία: Άριελ Βρόμεν

Στις 23:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Αλυσιδωτή αντίδραση». Ο Έντι είναι ένας φοιτητής που συμμετέχει σε μια ερευνητική ομάδα, με σκοπό να τελειοποιήσουν έναν νέο τύπο καυσίμου, χαμηλού κόστους και φιλικού προς το περιβάλλον. Όμως, ένας από τους βασικούς επιστήμονες της ομάδας δολοφονείται, και ο Έντι μαζί με την Δρ Λίλι Σινκλέρ κατηγορούνται για το φόνο. Τώρα, θα πρέπει να αποφύγουν το FBI, τη CIA κι άλλες εμπλεκόμενες ομάδες, στην προσπάθεια τους να αποδείξουν την αθωότητα τους.

Έτος: 1996

Διάρκεια: 107 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άντριου Ντέιβις

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Μόργκαν Φρίμαν, Ρέιτσελ Βάις, Φρεντ Γουάρντ

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Νοκ άουτ στον έρωτα». Ο Κοκός, ένας φωτορεπόρτερ της πυρκαγιάς, που οι γκάφες του δεν περιγράφονται, αναλαμβάνει να φωτογραφήσει ένα παράνομο ζευγάρι που βρίσκεται στη Λεμεσσό.

Ετοιμάζεται να φύγει με το βοηθό του, τον Θανάση τον Κεκέ για την Κύπρο, όταν χωρίς να το θέλει και χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται μπλεγμένος στην κλοπή μιας χρυσής γλαύκας της Αθήνας από το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Έτος: 1982

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Μαρία Μπονέλου, Θάνος Παπαδόπουλος, Κώστας Καραγιώργης, Πάνος Κορκοτάς, Μιχάλης Μουστάκας, Κώστας Παληός, Νίκος Τσαχιρίδης, Βίνα Ασίκη, Τάσος Ψωμόπουλος.