Ταινίες στην τηλεόραση (20/8): «Ο λύκος της Wall Street», «Καμικάζι αγάπη μου», «Ο γεροντοκόρος»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Παρασκευή (20/8).

Ταινίες στην τηλεόραση (20/8): «Ο λύκος της Wall Street», «Καμικάζι αγάπη μου», «Ο γεροντοκόρος»

Στις 22:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Ο γεροντοκόρος». Ο Θανάσης είναι ένα εκ πεποιθήσεως γεροντοπαλίκαρο. Με το που ακούει και μόνο για γάμο, του σηκώνεται η τρίχα… Οι δικοί του όμως, θέλουν να τον παντρέψουν πάση θυσία, επειδή πιστεύουν ότι μόνο έτσι θα βρει την ηρεμία και την ψυχική του γαλήνη.

Τη στιγμή αυτή παρουσιάζεται, ως Δούρειος Ίππος, η Μάρω, η οποία παριστάνει μεν – και πολύ πειστικά – ότι είναι εναντίον του γάμου, έχει όμως άλλους σκοπούς: να οδηγήσει τον Θανάση εις γάμου κοινωνίαν… μαζί της!. Θα καταλάβει τη θέση της γραμματέως στο γραφείο του και μαζί την καρδιά του σκληρόκαρδου γεροντοκόρου.

Έτος: 1967

Διάρκεια: 87 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Γιώργος Μούτσιος, Πόπη Λάζου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Σταύρος Ξενίδης, Κώστας Πρέκας, Ορφέας Ζάχος

Την ίδια ώρα το Star θα δείξει την ταινία «Ο λύκος της Wall Street». Η αληθινή ιστορία του Τζόρνταν Μπέλφορντ, ενός χρηματιστή από το Λονγκ Άιλαντ, ο οποίος εξέτισε 20 μήνες στη φυλακή επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί σε μια μαζική υπόθεση απάτης τίτλων το 1990, που τον ενέπλεξε στην εκτεταμένη διαφθορά της Wall Street και στον εταιρικό τραπεζικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της διείσδυσης της μαφίας.

Η δραματική άνοδος και πτώση του στη Γουόλ Στριτ, που συνόδευσε την ταραχώδη ζωή του, με τα ατελείωτα πάρτι, τις καταχρήσεις και τη διαφθορά.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 160 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε

Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζόνα Χιλ, Μάθιου Μακόναχι, Κάιλ Τσάντλερ

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Καμικάζι αγάπη μου». Ο Στάθης, η Ρένα κι ο Αλέξης είναι τρία θεότρελα αδέλφια. Ο πρώτος είναι αθεράπευτος λάτρης των μηχανών, η δεύτερη χορευταρού και θαμώνας των κλαμπ κι ο τρίτος σκληρός ροκάς. Ο Στάθης προσπαθεί να βρει λεφτά για ν’ αγοράσει μια μοτοσικλέτα, πράγμα δύσκολο βέβαια μιας και συνεχώς τον απολύουν από τη δουλειά του.

Έτος: 1983

Διάρκεια: 89 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Σοφία Αλιμπέρτη, Σταμάτης Γαρδέλης