Ταινίες στην τηλεόραση (10/8): «The last face», «Και δειλός και τολμηρός», «H κόρη του στρατηγού»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (10/8).

Ταινίες στην τηλεόραση (10/8): «The last face», «Και δειλός και τολμηρός», «H κόρη του στρατηγού»

Στις 22:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Τhe last face». Η Ρεν Πραντιέρ είναι διευθύντρια μιας διεθνούς φιλανθρωπικής οργάνωσης, που δραστηριοποιείται στη Λιβερία. Κατά την παραμονή της εκεί, η Ρεν γνωρίζει τον Μιγκέλ Λεόν, έναν πεισματάρη και ιδεολόγο γιατρό και ένας μεγάλος έρωτας αρχίζει.

Όμως το κοινό τους πάθος για την αξία της ζωής συναντά εμπόδιο τις εκ' διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί καλύτερα η πολιτική κατάσταση και η ανθρωπιστική κρίση. Οι αποφάσεις, που θα κληθούν να πάρουν θα τους οδηγήσει σε μια δυνατή σύγκρουση.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 121 λεπτά

Σκηνοθεσία: Σον Πεν

Παίζουν: Σαρλίζ Θερόν, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Ζαν Ρενό, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Χόπερ Πεν

Στις 23:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Η κόρη του στρατηγού». Η Ελίζαμπεθ Κάμπελ, κόρη του Τζόζεφ Κάμπελ, στρατηγού και διοικητή της στρατιωτικής βάσης Μακ Κάλουμ βρίσκεται φρικτά δολοφονημένη. Ο Πολ Μπρένερ και η Σάρα Σάνχιλ, στρατιωτικοί αστυνομικοί και πρώην εραστές, αναλαμβάνουν τη διαλεύκανση της υπόθεσης και μπλέκουν σε μια υπόθεση σκοτεινών συμφερόντων.

Έτος: 1999

Διάρκεια: 116 λεπτά

Σκηνοθεσία: Σάιμον Γουέστ

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Μάντλιν Στόου, Τίμοθι Χάτον, Τζέιμς Γουντς, Τζέιμς Κρόμγουελ, Λέσλι Στέφανσον, κ.ά.

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Και δειλός και τολμηρός». Ο Μάρκος, ένας δειλός επαρχιώτης φτάνει στην Αθήνα για να εισπράξει το δάνειο του, που καθυστερεί, από την Διεύθυνση Τουρισμού. Διεκδικεί το δίκιο του, αλλά όταν ανακαλύπτει ότι το δάνειο είναι μαϊμού, απειλεί τον διευθυντή ότι θα ανατινάξει τον οργανισμό.

Πράγματι λίγο μετά που φεύγει, σκάει μια βόμβα στο κτίριο. Το βράδυ στο ξενοδοχείο ο Μάρκος μαλώνει με τον ξενοδόχο, και αμέσως μετά σκάει μια άλλη βόμβα. Όλοι πιστεύουν ότι ο Μάρκος είναι τρομοκράτης και η αστυνομία τον συλλαμβάνει νομίζοντας ότι είναι ο τρομοκράτης Μάρκο Ντι Μάρκο. Ο πραγματικός Ντι Μάρκο απαγάγει τον Μάρκο, για να τον χρησιμοποιήσει στο σχέδιο της δολοφονίας του πρέσβη της Αλαλουμίας.

Έτος: 1988

Διάρκεια: 85 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Βασίλης Τσάγκλος, Βιολέτα Αντωνίου, Τζώνης Θεοδωρίδης, Χριστίνα Παππά, Θόδωρος Δημήτριεφ, Γιώργος Τζώρτζης, Αλέκος Ζαρταλούδης, Δημήτρης Μπάνος.