Ταινίες στην τηλεόραση (9/8): «Ο πλανήτης των πιθήκων», «Περάστε φιλήστε τελειώσατε», «Το θήραμα»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (9/8). 

Ταινίες στην τηλεόραση (9/8): «Ο πλανήτης των πιθήκων», «Περάστε φιλήστε τελειώσατε», «Το θήραμα»

Στις 22:00 το Star θα δείξει την ταινία «Ο πλανήτης των πιθήκων». Ο πληθυσμός των γενετικά εξελιγμένων πιθήκων, με επικεφαλής τον περιβόητο Σίζαρ, απειλείται από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι κατάφεραν να επιζήσουν από έναν θανατηφόρο ιό μια δεκαετία πριν.

Αν και τα δυο στρατόπεδα δείχνουν διατεθειμένα να κάνουν ό,τι χρειάζεται ώστε να συνυπάρξουν σε συνθήκες ειρήνης, η εύθραστη εκεχειρία τερματίζεται γρήγορα και οι δύο πλευρές αναγκάζονται να συγκρουστούν βίαια, προκειμένου να αναδειχθεί ο απόλυτος κυρίαρχος του πλανήτη Γη.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 117 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς

Παίζουν: Κέρι Ράσελ, Άντι Σέρκις, Γκάρι Όλντμαν, Τόμπι Κέμπελ, Τζέισον Κλαρκ, Ενρίκε Μουρτσιάνο

Στις 23:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Το θήραμα». Ένας ψυχρός και αδίστακτος επιχειρηματίας προσλαμβάνει έναν νεαρό οδηγό ιχνηλάτη για να τον βοηθήσει στο κυνήγι του στην έρημο Μοχάβι. Μετά από μια λάθος εκτίμηση για έναν στόχο, ο κυνηγός καταλήγει να σκοτώσει έναν άγνωστο στα βουνά.

Για να μην συλληφθεί για φόνο εξ αμελείας και μην θέλοντας να θέσει σε κίνδυνο μια συμφωνία εκατομμυρίων που διαπραγματεύεται, αποφασίζει να φορτώσει τον φόνο στον οδηγό του. Αυτή η απόφασή του θα οδηγήσει σε ένα θανάσιμο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μέσα στην αφόρητη ζέστη της ερήμου που έχει μετατραπεί σε κόλαση και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την κατάληξή του.

Έτος: 2014

Διάρκεια:

Σκηνοθεσία: Ζαν Μπατίστ Λεονέτι

Παίζουν: Μάικλ Ντάγκλας, Τζέρεμι Έρβιν, Μάρτιν Πάλμερ

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Περάστε, φιλήστε, τελειώσατε». Εκμεταλλευόμενος τη συνωνυμία του με ένα βιομήχανο και με τη βοήθεια μιας φίλης του, ο Πάνος πηγαίνει σε μια κρουαζιέρα, ελπίζοντας να κερδίσει τις καρδιές πλουσίων γυναικών. Πράγματι, ο γυναικείος πληθυσμός του πλοίου τον ερωτεύεται παράφορα.

Έτος: 1986

Διάρκεια: 88 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Πάνος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Γαρδέλης, Βάσια Παναγοπούλου, Ρίκα Διαλυνά.